Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

92χρονη ανήμπορη γιαγιά ζούσε για χρόνια εγκλωβισμένη σε κλουβί - Ο λόγος; Θα σας σοκάρει

Απίστευτο!

2 Απριλίου 2020 08:49
92χρονη ανήμπορη γιαγιά ζούσε για χρόνια εγκλωβισμένη σε κλουβί - Ο λόγος; Θα σας σοκάρει
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Συγκλονιστικές εικόνες δείχνουν μια 92χρονη γιαγιά, να μένει για χρόνια σε ένα κλουβί. Ο λόγος ήταν ο γιος της και η νύφη της που την ανάγκασαν να ζει εκεί.

Η φωτογραφία που δείχνει τη γυναίκα μέσα στο κλουβί της, στην επαρχία Guangxi, κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες κι έχει αναστατώσει το διαδίκτυο. Απαιτήθηκε η παρέμβαση του Δήμου για να αποφυλακιστεί η γυναίκα και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αναφέρει Κινέζικο site.

Σύμφωνα με την ηλικιωμένη γυναίκα, κρατούνταν φυλακισμένη για αρκετά χρόνια, χωρίς αρκετό φαγητό ή ρούχα. Τώρα αναρρώνει στο νοσοκομείο. Οι υπάλληλοι επισκέφθηκαν τη γυναίκα και την πήραν στο νοσοκομείο.

Τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν, ότι η φωτογραφία της 92χρονης, έδειξε τις συνθήκες στις οποίες κρατούνταν. Ένα μέρος με ελάχιστο φωτισμό, με κακές συνθήκες υγιεινής και χωρίς κρεβάτι. Αναγκαζόταν να κοιμάται πάνω σε ένα κομμάτι ξύλου και η μόνη ζεστασιά που είχε ήταν ένα πάπλωμα.

ιστορίες με γιαγιάδες

Το κλουβί της ήταν συνεχώς κλειδωμένο. Ο γιος της και η νύφη της ρωτήθηκαν από αρμόδιους αξιωματικούς, οι οποίοι ανέφεραν, ότι δέχτηκαν άσχημη συμπεριφορά και πως δεν είχαν καμία διάθεση για συζήτηση.

Οι υπάλληλοι αναγκάστηκαν να αναφέρουν την υπόθεση στην τοπική αυτοδιοίκηση, η οποία διεξήγαγε αμέσως έρευνα και επισκέφθηκε τη γυναίκα. Στο πλαίσιο της έρευνας, μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, η αστυνομία κλήθηκε να πάει στο σημείο εκείνο. Βρήκαν τη γυναίκα να ζει σε ένα κλουβί μικρότερο από 10 τ.μ. Τότε, διέταξαν το ζευγάρι να απελευθερώσει αμέσως την γυναίκα και να την μεταφέρει στο σπίτι της.

Εκείνοι την έκαναν μπάνιο, ενώ αξιωματούχοι της έφεραν καθαρά ρούχα. Εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας είχαν επίσης αποσταλεί στο σημείο εκείνο, για να της κάνουν κάποιες βασικές εξετάσεις πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο για έναν πλήρη ιατρικό έλεγχο.

Η γυναίκα παραμένει στο νοσοκομείο για θεραπείες. Η αστυνομία αναφέρει ότι περιμένει την ανάρρωση της ηλικιωμένης πριν προβεί σε περαιτέρω ερωτήσεις. Πολλοί άνθρωποι έχουν μοιραστεί την οργή τους για την απαράδεκτη συμπεριφορά του γιου της και της νύφης της. Ένας χρήστης σχολίασε: "Γιατί δεν πάνε οι ίδιοι να ζήσουν στο χοιροστάσιο;" Ενώ ένας άλλος έγραψε: "Κάνε παιδιά να δεις καλό…"

Ας ελπίσουμε η γιαγιούλα να αναρρώσει γρήγορα και να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον. Κι επειδή ξέρουμε, ότι σας αρέσει να διαβάζετε τέτοιου είδους θέματα, δείτε εδώ μια συγκινητική ιστορία με έναν παππού και μια γιαγιά. Θα δακρύσετε.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share