Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

79χρονη γιαγιά το "έσκασε" από το σπίτι της - Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους

Τρομερή!

1 Απριλίου 2020 08:54
79χρονη γιαγιά το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γιατί η γιαγιά της φωτογραφίας το έσκασε από το σπίτι της; Τι ήθελε να κάνεις χωρίς να το μάθει κανείς; Όταν διαβάστε τον λόγο θα πάθετε πλάκα!

Συγκεκριμένα, μια γιαγιά, ή μάλλον μια προγιαγιά, άφησε άφωνο τον γιο της, όταν εκείνος ανακάλυψε πως αυτή έλειπε από το σπίτι, με σκοπό να "χτυπήσει" το πρώτο της... τατουάζ. Η γιαγιά, που έχει 11 εγγόνια, το είχε σκάσει μαζί με το πι της και την 22 ετών εγγονή της, Σαμάνθα, για να κάνει τατουάζ. Και όταν τη ρώτησαν τι θα πει η οικογένειά της για το τατουάζ, εκείνη σόκαρε τους πελάτες του Tattoo, απαντώντας πως "δεν δίνει μια γ*#!@ δεκάρα"!

Όπως είπε η γιαγιά, όταν κάποιος φτάσει στην ηλικία της, θέλει να ζει την κάθε του μέρα στο έπακρο, ενώ το τατουάζ ήταν κάτι που συζητούσε εδώ και εβδομάδες με την 22χρονη εγγονή της, η οποία της έδειξε το δικό της και τότε η 79χρονη γυναίκα αποφάσισε πως ήθελε και αυτή να αποκτήσει ένα.

Μάλιστα, την ώρα που το έκανε, ρώτησε τον υπεύθυνο σε πόση ώρα θα τελείωνε και εκείνος της απάντησε πως είχαν ήδη τελειώσει εδώ και 5 λεπτά, χωρίς εκείνη να το έχει αντιληφθεί.

Την ίδια ώρα, ο 57χρονος γιος της ανησυχούσε που δεν μπορούσε να τη βρει πουθενά, μιας και όπως είπε, εδώ και 1 χρόνο η μητέρα του δέχεται φροντίδα στο σπίτι και έχει βγει από αυτό μόλις 2 φορές, μαζί με την 22χρονη κόρη του. "Μπήκα στο δωμάτιο και ήταν άδειο! Ήταν 3 το μεσημέρι και υπέθεσα πως είτε θα παίρνει το γεύμα της, είτε θα βρίσκεται στο σαλόνι ή στον κήπο κάνοντας βόλτα. Ήξερα πως κάτι δεν πήγαινε καλά, όμως προσπαθούσα να μείνω ψύχραιμος".

Ευτυχώς για τον 57χρονο, θυμήθηκε πως η κόρη του είχε πει πως θα έβγαινε με τη γιαγιά της και έτσι εκείνος υπέθεσε πως θα βρίσκονταν μαζί στην πόλη, όπως τελικά επιβεβαίωσε και εκείνη. Η 22χρονη κοπέλα ζήτησε από τον πατέρα της να τις συναντήσει σε ένα εστιατόριο της πόλης, αλλά μόλις εκείνος έφτασε, το μαγαζί ήταν άδειο. Πρόσεξε λίγο παραδίπλα, έξω από ένα στούντιο τατουάζ, το αυτοκίνητο της κόρης του και είδε έξω από το τζάμι τη μητέρα του να κάνει το τατουάζ της!

Μιας και η γιαγιά και η εγγονή είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους, η γιαγιά έκανε το ίδιο τατουάζ με τη Σαμάνθα. Πάντως, οι υπάλληλοι του στούντιο είπαν στην κοπέλα, πως την επομένη φορά που θα πάει, θα πρέπει να έχει μαζί και τη γιαγιά της, ενώ όταν η 79χρονη επέστρεψε σπίτι και όλοι έμαθαν τι έκανε, θέλησαν αμέσως να δουν το τατουάζ της. Κι επειδή ξέρουμε, ότι σας αρέσει να διαβάζετε ιστορίες, δείτε εδώ τι έκανε μια γιαγιά που είχε καμπούρα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share