Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020

Ηλικιωμένο λιοντάρι περιφέρεται σκελετωμένο λίγο πριν πεθάνει - Η συνέχεια σοκάρει

Ραγίζει καρδιές!

1 Απριλίου 2020 08:10
Ηλικιωμένο λιοντάρι περιφέρεται σκελετωμένο λίγο πριν πεθάνει - Η συνέχεια σοκάρει
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ραγίζουν καρδιές οι φωτογραφίες που δείχνουν τις τελευταίες στιγμές ενός ηλικιωμένου λιονταριού. Όπως θα δείτε και μόνοι σας, δεν μπορεί καν να προχωρήσει.

Το λιοντάρι ζούσε στο Kruger National Park της Νότιας Αφρικής, όπου φωτογραφήθηκε. Οι εικόνες τραβήχτηκαν από τον 64χρονο Λάρι από την Καλιφόρνια. Ο ίδιος, αναγράφει το πώς πλησίασε το ζώο, το οποίο εκείνη την ώρα έπινε από μια τρύπα ποτίσματος. "Αφού είχε πιει νερό, πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να σταθεί στα πόδια του. Ήταν στην κυριολεξία 'πετσί και κόκαλο.'"

αληθινές ιστορίες με λιοντάρια

Ακόμη, ο φωτογράφος περιγράφει, πως, καθώς το λιοντάρι απομακρύνθηκε από το νερό, περπατούσε σαν να ήταν μεθυσμένο και σταματούσε κάθε λίγα βήματα πριν τελικά καταρρεύσει. "Ήταν προφανές ότι ήταν στις τελευταίες μέρες του," είπε ο 64χρονος.

Μετά από λίγο, ο Λάρι και ένας φίλος μεταφέρθηκαν στο σημείο που είχε ξαπλώσει το λιοντάρι για να ξεκουραστεί."Το βρήκαμε ξαπλωμένο στο χορτάρι, εξαντλημένο και ανίκανο να κινηθεί." "Απλά ήθελε να ξέρει ότι δεν θα πεθάνει μόνος του."

λιοντάρια

"Πάλευε για να αναπνεύσει ώσπου άφησε την τελευταία του αναπνοή. Είχε φύγει. Ο βασιλιάς ήταν νεκρός.”Αργότερα είπε: “Ήξερα ότι ήμουν μάρτυρας μιας αληθινής στιγμής. Αυτή είναι η πραγματική φύση, τόσο η ζωή όσο και ο θάνατος."

Αυτές οι εικόνες με το λιοντάρι "τσακίζουν" κόκαλα. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζουμε κάτι αντίστοιχο. Δείτε εδώ τα σκελετωμένα λιοντάρια που τα άφηναν να πεθάνουν από την πείνα σε ζωολογικό κήπο.

35χρονος άνδρας προσπαθεί να αρπάξει ένα λιονταράκι - Αυτό που κάνει η μαμά λέαινα θα σας κόψει την ανάσα

Τι φαντάζεστε ότι έκανε μια μαμά λέαινα σε έναν άνδρα, ο οποίος πήγε για να της αρπάξει το μικρό λιονταράκι; Μόλις δείτε το βίντεο θα πάθετε πλάκα!

Δε χρειάζεται να πούμε το προφανές: δεν πρέπει ποτέ να παίρνετε αγκαλιά ένα μικρό λιονταράκι...Μπορεί να καταλήξετε σοβαρά τραυματισμένοι από επίθεση της λέαινας, αλλά ο άντρας στο βίντεο που ακολουθεί, έχει αναπτύξει μια εκπληκτική σχέση με αυτή τη λέαινα, που τον εμπιστεύεται για να πάρει αγκαλιά τα μικρά της.

Η λέαινα τρέφει μεγάλο σεβασμό και εμπιστοσύνη προς τον άντρα, που δε θα πιστεύετε πόση αμοιβαία στοργικότητα εκφράζουν ο ένας προς τον άλλον. Δείτε το υπέροχο βίντεο, που δείχνει τη λέαινα με τα μικρά της και τη σχέση που έχει αναπτύξει με αυτόν τον άντρα!

Μπορεί τα λιοντάρια και οι λέαινες να είναι άγρια ζώα, ωστόσο υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις, όπως έχουμε δει πολλές φορές. Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες, σας παρουσιάσαμε μια στοργική ιστορία ανάμεσα σε ένα λιοντάρι και έναν άνδρα (δείτε εδώ τι συνέβη όταν συναντήθηκαν).

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share