Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020

Αυτή η κοπέλα ζύγιζε 120 κιλά, έχασε το μισό της βάρος για να αισθάνεται πιο όμορφη στον γάμο της!

Της αξίζουν συγχαρητήρια!

31 Μαρτίου 2020 14:54
Αυτή η κοπέλα ζύγιζε 120 κιλά, έχασε το μισό της βάρος για να αισθάνεται πιο όμορφη στον γάμο της!
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Νεαρή κοπέλα που ζύγιζε 120 κιλά, έχασε το μισό της βάρος για αισθάνεται πιο όμορφη στον γάμο της

Μια γυναίκα αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της. Η αλλαγή ήρθε στα 21 της χρόνια, διότι τότε πήρε τη μεγάλη απόφαση. Η Νιαμάν ζει σήμερα ευτυχισμένη στην Αυστραλία. Τότε, όμως, δεν μπορούσε να κλείσει καν τη ζώνη ασφαλείας από το κάθισμα του αεροπλάνου. «Δεν μπορούσα τα γυμναστήρια και τις διατροφές. Έκανα 3 πράγματα μόνη μου και μεταμορφώθηκα» Δείτε και την απίστευτη αλλαγή αυτή της γυναίκας που έχασε 50 κιλά!

Τι την έκανε να αλλάξει

Η ανησυχία της μητέρας της και το προαναφερθέν περιστατικό, την έκαναν να αλλάξει τη στάση της. Άλλαξαν τον τρόπο ζωής της. Η μεγάλη αλλαγή φάνηκε στη ζωή της, τον Οκτώβριο του 2018. Τότε, είχε χάσει συνολικά περίπου 64 κιλά. Στο γάμο της, με τον Μάικλ, φορούσε το νυφικό των ονείρων της. Η ζωή της, είχε αλλάξει προς το καλύτερο και αυτό ήταν φανερό.

 έχασε το μισό της βάρος

«Είχα φτάσει στα 120 κιλά και ήμουν πολύ στεναχωρημένη γι’ αυτό. Πήγα στη Φλόριντα για τα 21α γενέθλιά μου, τα πόδια μου πρήστηκαν και γενικά οι διακοπές μου ήταν σκέτη ταλαιπωρία. Για όλα έφταιγε το βάρος μου. Με βάζανε παντού στα μεγαλύτερα καθίσματα και σε μία από τις πτήσεις μου, η ζώνη ασφαλείας του αεροπλάνου δεν κούμπωνε. Σαν ένα 21χρονο κορίτσι, ένιωσα αμηχανία για όλο αυτό. Δεν μου άρεσε καθόλου ο εαυτός μου και αυτό επηρέαζε τη σχέση μου με το σύντροφό μου.

Όταν επέστρεψα από τις διακοπές μου η μαμά μου με επισκέφθηκε από την Αυστραλία. Δεν με είχε δει για πάνω από ένα χρόνο και όταν με είδε φοβόταν για την υγεία μου. Έτσι, στα τέλη Αυγούστου 2015 άρχισα το ταξίδι μου. Όταν ήμουν στο πανεπιστήμιο, έτρωγα σχεδόν κάθε μέρα ζυμαρικά.

 έχασε 60 κιλά

Μερικές φορές βαριόμουνα τόσο να μαγειρέψω που έτρωγα ένα πακέτο μπισκότων. Τώρα ό,τι τρώω είναι φρέσκο, η διατροφή μου είναι πλέον οργανωμένη και προγραμματισμένη. Πρώτη φορά είμαι στο επιθυμητό μου βάρος. Όλα στη ζωή μου έχουν αλλάξει. Δεν ήθελα να σκέφτομαι την ημέρα του γάμου μου αν δεν έχανα πρώτα τα κιλά μου. Σε πολλούς φαίνεται περίεργο αφού από μικρή ήμουν υπέρβαρη. Λατρεύω τη μόδα και χαίρομαι που φοράω τα ρούχα που θέλω. Είμαι πλέον χαρούμενη κι αυτό φαίνεται».

TAGS
 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share