Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021

Σκυλάκι έπαθε θλάση στην ουρά του από την χαρά του που όλοι είναι στο σπίτι λόγω...κορωνοϊού

Είναι αξιολάτρευτος

31 Μαρτίου 2020 13:09
Σκυλάκι έπαθε θλάση στην ουρά του από την χαρά του που όλοι είναι στο σπίτι λόγω...κορωνοϊού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα σκυλιά αντιμετωπίζουν άνευ προηγουμένου επίπεδα προσοχής καθώς οι άνθρωποι παντού απομονώνονται στο σπίτι λόγω κορωνοϊού. Ωστόσο, μπορούν να έχουν έναν τραυματισμό από την τόσο μεγάλη χαρά.

Γα πρώτη φορά στη ζωή τους, οι ιδιοκτήτες δεν τους αφήνουν να πάνε για δουλειά για οκτώ ή εννέα ώρες την ημέρα. Αντ 'αυτού, έχουν φαινομενικά απεριόριστη παρέα- όλες τις βόλτες, όλες τις κούπες, όλες τις απολαύσεις. Δείτε τι έπαθε ένας μικρός σκύλος στο Athensmagazine.gr

Φυσικά, χωρίς να το γνωρίζουν, ο λόγος δεν είναι εντελώς χαρούμενος - οι άνθρωποι παντού λαμβάνουν τις κατάλληλες προφυλάξεις και εργάζονται από το σπίτι για να περιορίσουν την εξάπλωση του κοροναϊού. Ακόμα, η ​​άγνοια των κατοικίδιων ζώων μας εξηγείται από αυτό το χαριτωμένο κουτάβι, που απλά δεν μπορούσε να σταματήσει να κουνάει την ουρά του.

Η Έμμα Σμίθ από το Essex, Αγγλία - στο Twitter μοιράστηκε την αθώα κατάσταση του Rolo, ενός σκύλου λουκάνικου που δεν μπορεί να διανοηθεί ότι η οικογένειά του να είναι στο σπίτι όλη την ώρα.

Η Emma εξήγησε: «Ο σκύλος μου ήταν τόσο χαρούμενος που ο καθένας είναι σπίτι για καραντίνα, και η ουρά του έχει τραυματιστεί, έτσι πήγαμε στον κτηνίατρο και ο κτηνίατρος είπε ότι είχε κουνήσει την ουρά του υπερβολικά πολύ.

Η Έμμα πρόσθεσε ένα βίντεο από το αξιολάτρευτο σκυλί, γράφοντας: «Δεν περίμενα αυτό να συμβεί. Για όσους ρωτούν, είναι επί του παρόντος σε ανακούφιση από τον πόνο και ο κτηνίατρος είπε ότι θα πρέπει να θεραπευτεί μέσα σε μια εβδομάδα, εδώ είναι αυτός την 2η ημέρα. Είναι εξαιρετικά χαρούμενος και υπάρχει τώρα κίνηση από τη μια πλευρά στην άλλη αλλά αγωνίζεται να την σηκώσει στον αέρα.

Πολλοί είναι εκείνοι που δημοσιεύουν στιγμές με τους σκύλους και τα κατοικίδια τους ακόμα και εν ώρα εργασίας από το σπίτι, αφού όπως θα δείτε εδώ, δεν αποχωρίζονται ποτέ τα αφεντικά τους!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share