Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καμάκι εν μέσω καραντίνας κορωνοϊού - Έστειλε το τηλέφωνό του σε γειτόνισσα με drone και είχαν και το πρώτο τους «ραντεβού» (Video)

Επικό

31 Μαρτίου 2020 09:28
Καμάκι εν μέσω καραντίνας κορωνοϊού - Έστειλε το τηλέφωνό του σε γειτόνισσα με drone και είχαν και το πρώτο τους «ραντεβού» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πως θα γίνεται το καμάκι και τα ραντεβού εν μέσω καραντίνας λόγω κορωνοϊού μας έδειξαν δύο νέοι άνθρωποι, με έναν νεαρό να στέλνει το τηλέφωνό του σε γειτόνισσα με drone και είχαν και το πρώτο τους «ραντεβού». Με έναν καθηγητή από το ΑΠΘ να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα για κορωνοϊό: "Οποιος θέλει αισιοδοξία, παίρνει ναρκωτικά"

Συγκεκριμένα, ο φωτογράφος Jeremy Cohen όταν είδε ένα κορίτσι να χορεύει στην ταράτσα της χρησιμοποίησε την τεχνολογία για να πάρει την προσοχή της. Σε ένα βίντεο στο TikTok των 31 δευτερολέπτων που έχει 4,4 εκατομμύρια προβολές στο Twitter από το απόγευμα της Δευτέρας, καταγράφει όλη τη στιγμή της συνάντησης. Σημειώνει επίσης, "Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό πραγματικά λειτούργησε, και ναι αυτή είναι μια αληθινή ιστορία."

Όπως λέει «Κατά τη διάρκεια αυτής της καραντίνας, νομίζω ότι όλοι αρνούνται για κοινωνική αλληλεπίδραση. Ο Cohen παραδέχθηκε ότι το φλερτ είναι "συνήθως αποθαρρυντικό" γι 'αυτόν ωστόσο έγραψε τον αριθμό του σε ένα κομμάτι χαρτί το έβαλε στο drone και το έστειλε.

Τα υπόλοιπα στο βίντεο, με μια πραγματική αληθινή ιστορία αγάπης εν μέσω κορωνοϊού:

«Είναι σαν να μην άνοιγαν τα πνευμόνια μου» - Συγκλονίζει 41χρονος Έλληνας που νίκησε τον κορωνοϊό (Video)

«Είναι σαν να μην άνοιγαν τα πνευμόνια μου». 41χρονος που ήταν θετικός στον κορωνοϊό περιγράφει όλα όσα έζησε στην 14μερη καραντίνα. Δραματική είναι η περιγραφή ενός ακόμη ασθενή που είχε κορωνοϊό λέγοντας: «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου»

«Δεν είναι κάτι ευχάριστο όλο αυτό να ξυπνάς το πρωί και να έχεις μία αναπνοή σαν να παθαίνεις εκείνη τη στιγμή κρίση πανικού. Αυτό που ένιωθα ήταν ότι δεν μπορούσα να πάρω την κανονική ανάσα, τη νορμάλ, που παίρνεις μία ανάσα. Έπρεπε να παίρνω γρήγορες και κοφτές. Είναι σαν να μην άνοιγαν τα πνευμόνια, δε ξέρω πώς να το πω. Συν του ότι υπήρχε ο πόνος στο στήθος και ένα βάρος…Δεν έχω κανένα θέμα υγείας γιατί γενικά προσέχω… Δεν έχω και κάποιο νόσημα τίποτα δεν είμαι υπέρβαρος και δεν έχω καπνίσει ποτέ στη ζωή μου», ανέφερε ο πρώην ασθενής. Ο Γιάννης, όπως αποκάλυψε, αναγκάστηκε να πληρώσει 150 ευρώ για να κάνει ιδιωτικά το τεστ όταν υποψιάστηκε ότι έχει το ιό.

«Κατάφερα να νικήσω το θεριό»

Ο Κώστας ζει στην Αλεξανδρούπολη και η έκπληξή του ήταν μεγάλη όταν του είπαν ότι έχει κορωνοϊό. Μάλιστα, χρειάστηκε να νοσηλευθεί και πριν λίγες ημέρες πήρε εξιτήριο. Η ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλεί συγκίνηση.

«Αγαπητοί φίλοι....είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι νίκησα το θεριό. Κάναμε δύο φορές το τεστ και βγήκε αρνητικό. Πλέον δεν έχω τον κορωνοϊό!

Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας. Τα εκατοντάδες μηνύματα στήριξης, μου έδωσαν μεγάλη δύναμη ώστε να ανταπεξέλθω σε αυτή την δύσκολη μάχη, αυτές τις 14 μέρες παραμονής μου στο νοσοκομείο. Αγαπητοί φίλοι μπορούμε να νικήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι, κάνοντας κάτι απλό αλλά τόσο σημαντικό. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ», είναι το μήνυμα του Κώστα.

«Ο ιός δε σηκώνει παιχνίδια και λεονταρισμούς»

Ο κύριος Γιώργος είναι από τους πρώτους ασθενείς που νόσησαν στην Ελλάδα, ζει στην Ηλεία και ήταν στο γκρουπ των ταξιδιωτών από τους Αγίους Τόπους. Πλέον έχει αποθεραπευτεί, αλλά παραμένει για προληπτικούς λόγους στο σπίτι του.

Το μήνυμα που στέλνει είναι χαρακτηριστικό και παροτρύνει όλους τους πολίτες να προσέχουν γιατί μας αφορά όλους.

«Τυφλή υπακοή σε ότι λένε οι επιστήμονες…Δεν υπάρχουν περιθώρια για παιχνίδια και λεονταρισμούς. Εγώ ξεκίνησα με γενικά μέτρια συμπτώματα, με ταλαιπωρήσαν αρκετά. Ήδη είχα καλυτερεύσει στις 14 ημέρες, οικειοθελώς, όμως, παρέμεινα στο σπίτι μου και παραμένω στο σπίτι μου. Αλλά είμαι πάρα πάρα πολύ καλά», δηλώνει και στέλνει το θετικό μήνυμά του.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share