Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Στόλιζε τον τάφο της πεθεράς του με λουλούδια - Αυτό που έγινε λίγα δευτερόλεπτα μετά θα σας κόψει την ανάσα!

Σοκαριστικό!

31 Μαρτίου 2020 09:06
Στόλιζε τον τάφο της πεθεράς του με λουλούδια - Αυτό που έγινε λίγα δευτερόλεπτα μετά θα σας κόψει την ανάσα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κανείς δεν περίμενε αυτό που συνέβη όταν ένας άντρας με τη γυναίκα του επισκέφθηκε το νεκροταφείο για να στολίσει τον τάφο της πεθεράς του με λουλούδια.

Καθώς ο άνδρας περιποιούταν τον τάφο σχολαστικά και έβαζε λουλούδια παντού γύρω του για να τιμήσει με αυτόν τον τρόπο την αγαπημένη του πεθερά, έπεσε η ταφόπλακα, τον καταπλάκωσε και εκείνος βρήκε τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Έντουαρντ Κουμπίλας, φροντιστή στο καθολικό νεκροταφείο του Αγίου Ιωσήφ, η ταφόπλακα ζύγιζε 180 κιλά και τραυμάτισε θανάσιμα τον 74χρονο Στίβεν Γόιτακ. Ο τελευταίος βρισκόταν γονατισμένος δίπλα στην ταφόπλακα τη στιγμή που η γυναίκα του τοποθετούσε ένα σταυρό στην άλλη πλευρά του τάφου. Η πλάκα ξαφνικά αναποδογύρισε χωρίς προειδοποίηση, οδηγώντας τον Στίβεν στον θάνατο.

«Η γυναίκα του έτρεξε να με βρει,» δήλωσε στο δίκτυο Reuters ο φροντιστής. «Μέχρι να φτάσω εκεί, δεν ήταν και πολύ καλά. Κατάφερα να τραβήξω την μισή πλάκα από πάνω του. Θα βοήθησε η αδρεναλίνη.»

Αμέσως μετά την πρώτη προσπάθεια του φροντιστή, στο σημείο κατέφθασε η αστυνομία και ένα ασθενοφόρο. Παρ' όλο που κατάφεραν να απομακρύνουν την ταφόπλακα, ήταν ήδη πολύ αργά για τον Στίβεν.

«Ήταν ένα τραγικό περιστατικό», συμπλήρωσε ο Έντουαρντ Κουμπίλας. «Δεν μπορούσες να κάνεις κάτι».

Τέλος, ο ίδιος ανέφερε πως ο Στίβεν επισκεπτόταν πολύ συχνά το νεκροταφείο με τη γυναίκα του για να στολίσουν τον οικογενειακό τάφο.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο ανατριχιαστικό περιστατικό που συνέβη σε ένα νεκροταφείο, δείτε εδώ τι έγινε όταν μια μητέρα έκλαιγε πάνω από τον τάφο του παιδιού της.

Άφησε φαγητό και νερό έξω από τον τάφο - Την επόμενη μέρα πάγωσε με αυτό που αντίκρισε…

Ένας άνδρας άφησε σε έναν τάφο φαγητό και νερό για έναν τρομερό λόγο. Όταν μάθετε θα συγκινηθείτε.

Ο 28χρονος Κέλι Κενινγκάου Πραγίτνο ζει στο Ινδονησιακό νησί της Ιάβας. Μια μέρα σε ένα νεκροταφείο, είδε μια πολύ ιδιαίτερη γάτα να κάθεται δίπλα σε έναν τάφο και σχεδόν ράγισε η καρδιά του! Την πρώτη φορά που την είδε, σκέφτηκε ότι απλώς έμενε εκεί. Άφησε στο πεινασμένο ζώο λίγο φαγητό και νερό και συνέχισε το δρόμο του.

Αλλά την επόμενη μέρα, άκουσε ξανά το ίδιο νιαούρισμα. Ήταν η γάτα που βρισκόταν δίπλα στον ίδιο τάφο, μακριά από το φαγητό και το νερό. Ο άντρας αποφάσισε να φροντίσει την φτωχή γάτα και να ετοιμάσει άλλο ένα γεύμα για αυτή. Όταν πλησίασε λίγο πιο κοντά, κατάλαβε ότι η γάτα δεν έμοιαζε καθόλου με αδέσποτη.

Επανέλαβε τη διαδικασία και την επόμενη μέρα. Τελικά, η γάτα τον άφησε να την φροντίσει και έτσι ο Κέλι αποφάσισε να υιοθετήσει το ζώο.

Αλλά ό, τι και αν έκανε ο Κέλι, ένα πράγμα δεν άλλαζε: η γάτα επέστρεφε στον τάφο κάθε μέρα. Έπρεπε να καταλάβει τι συνέβαινε. Μετά από μερικές έρευνες, ανακάλυψε κάτι εκπληκτικό: «Από τη στιγμή που πέθανε ο ιδιοκτήτης της γάτας, εκείνη έμενε στον τάφο του. Δεν ήθελε να γυρίσει στο σπίτι. Ήταν εκεί για σχεδόν ένα χρόνο, κοιμόταν εκεί και νιαούριζε».

Η γάτα και ο ιδιοκτήτης της πρέπει να είχαν μια υπέροχη σχέση. Ο Κέλι τη φροντίζει καθώς εκείνη συνεχίζει να θρηνεί και είναι εντυπωσιασμένος από την αφοσίωση του ζώου στον προηγούμενο ιδιοκτήτη της. Κι επειδή ξέρουμε ότι σας αρέσουν οι ιστορίες με τα ζώα, δείτε εδώ τι κάνει ένας γάτος όταν πηγαίνει στον κτηνίατρο. Θα δακρύσετε.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share