Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτή η γυναίκα θέλησε να βγάλει μια selfie στο δάσος - Αυτό που ακολούθησε δεν έχει προηγούμενο!

Απίστευτο!

31 Μαρτίου 2020 08:53
Αυτή η γυναίκα θέλησε να βγάλει μια selfie στο δάσος - Αυτό που ακολούθησε δεν έχει προηγούμενο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καθημερινά βγαίνουν εκατομμύρια selfie ανά τον κόσμο, άλλες απλές και τυπικές και άλλες πιο... περίεργες. Αυτή η γυναίκα βρισκόταν στο δάσος και θέλησε να βγάλει μια selfie. Ακούγεται άκρως φυσιολογικό και συνηθισμένο να θέλει κάποιος να βγάλει μια φωτογραφία στη φύση. Μην βιάζεστε όμως να βγάλετε συμπεράσματα.

Η φωτογραφία ήταν άκρως αποκαλυπτική και απ'ότι φαίνεται δεν την προβλημάτισε καθόλου που βρισκόταν σε δημόσιο χώρο και υπήρχε πιθανότητα να τη δει κάποιος περαστικός.

Με μεγάλη άνεση κατέβασε το παντελόνι της μέχρι τους αστραγάλους της και σήκωσε το μπλουζάκι της για να βγάλει την φωτογραφία. Ωστόσο, αυτό που δεν κατάλαβε, είναι ότι κάποιος από τους περιοίκους, βρισκόταν στο μπαλκόνι του και δεν έχασε την ευκαιρία, να μοιραστεί τις εικόνες που αποθανάτισε μαζί με όλο το διαδίκτυο…

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φωτογραφία που καταλήγει σε... τραγωδία, δείτε εδώ το τραγικό λάθος που έκανε μια κοπέλα βγάζοντας μια selfie για το Instagram.

Φαίνεται μια κανονική φωτογραφία μιας κοπέλας- Μόλις παρατηρήσετε τι πάει λάθος θα κοκαλώσετε

Μα μια γρήγορη ματιά δεν φαίνεται να έχει κάτι το ασυνήθιστο σε αυτή την φωτογραφία. Μόλις παρατηρήσετε καλύτερα θα μείνετε.

Ωστόσο, με μια αρκετά πιο προσεκτική ματιά στην selfie θα παρατηρήσετε κάτι που δεν συναντάμε και κάθε μέρα. Το ίδιο μπορείτε να δείτε και σε αυτή εδώ την φωτογραφία, που έγινε και viral.

Η γυναίκα που απεικονίζεται στην εικόνα έχει 6 δάχτυλα αντί για 5.

Πήγε να βγάλει φωτογραφία με αυτή την κατσίκα - Μετά απο λίγο ορκίστηκε ότι δεν θα το ξανακάνει ποτέ

Αυτή η γυναίκα δεν πρόκειται να ξαναβγάλει selfie με κατσίκα και ο λόγος πραγματικά είναι απίστευτος!

Όλοι μας ή τουλάχιστον οι περισσότεροι όταν βλέπουμε ζώα τα πλησιάζουμε και αρκετές φορές μπαίνουμε στην διαδικασία να τα φωτογραφίσουμε ή ακόμα και να βγούμε και οι ίδιοι μια φωτογραφία μαζί τους!

Στην προκειμένη όμως περίπτωση όμως κάτι δεν πήγε και πολύ καλά αφού η κατσίκα έκανε μια κίνησε που ή η γυναίκα δεν περίμενε με τίποτα!

Το συμπαθές ζώο της έδειξε πως δεν έχει καμία όρεξη για τέτοιες χαζομάρες και εκείνη πήρε την απόφαση να μην το ξανακάνει ποτέ...

Δείτε το βίντεο:

Δείτε ακόμα αυτή τη 17χρονη που πήγε να βγάλει selfie με το σκύλο της τι έπαθε!

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share