Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτός ο άνδρας πλησιάζει μια αρκούδα για να βγάλει μια selfie - H συνέχεια θα κάνει το αίμα σας να "παγώσει"!

Σοκαριστικό!

30 Μαρτίου 2020 19:07
Αυτός ο άνδρας πλησιάζει μια αρκούδα για να βγάλει μια selfie - H συνέχεια θα κάνει το αίμα σας να
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαριστικές είναι οι σκηνές στο βίντεο που τράβηξε ένας άντρας όπου ήταν αυτόπτης μάρτυρας σε ένα σκηνικό πραγματικού τρόμου. Ένας άντρας πλησίασε μια αρκούδα με σκοπό να βγάλει μαζί της μια εντυπωσιακή selfie αγνοώντας τις δραματικές συνέπειες.

Ο Πράμχου Μπατάρα, οδηγός ταξί από την Ινδία, βρήκε τραγικό θάνατο σύμφωνα με τη Sun και ινδικά μέσα, όταν βγήκε από το ταξί του και προσπάθησε να βγάλει μια φωτογραφία με την αρκούδα. Αν και δεν προκάλεσε την αρκούδα,δεν κατάφερε να γλιτώσει από τα δόντια της.

Με βάση τις πληροφορίες που μεταδίδει η Odisha Sun Times, το άγριο ζώο ήταν ήδη τραυματισμένο όταν το πλησίασε ο Μπατάρα. Την ώρα που επιχειρούσε να βγάλει την φωτογραφία, γλίστρησε και η αρκούδα του επιτέθηκε άγρια.

Το περιστατικό συνέβη στην Οντίσα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, γύρω του υπήρχε αρκετός κόσμος, κανείς ωστόσο δεν επιχείρησε να σώσει τον άνδρα.

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια selfie εξελίσσεται σε τραγωδία, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γυναίκα πήδηξε σε ένα κλουβί με ένα τζάγκουαρ.

Ήθελε να βγάλει selfie με αυτόν τον ελέφαντα - Αν ήξερε την τραγική κατάληξή του δεν θα πλησίαζε ποτέ αυτό το ζώο (video)

Ήθελε να βγάλει selfie με αυτόν τον ελέφαντα αλλά αποδείχθηκε ότι το λάθος του ήταν μοιραίο!

Ένας Ινδός έχασε τη ζωή του σε ηλικία 40 ετών από ελέφαντα, με τον οποίον προσπάθησε να βγάλει μια selfie. Ο Σαντίκ Ραχμάν, σεκιουριτάς στο επάγγελμα, πηγαίνοντας στη δουλειά τον ελέφαντα να προχωράει στον δρόμο, ένα θέαμα όχι τόσο ασυνήθιστο στους δρόμους της Βεγγάλης. Ωστόσο, θεώρησε ότι ήταν καλή ιδέα να βγάλει μια φωτογραφία μαζί του.

Το γιγαντόσωμο θηλαστικό, προφανώς αισθανόμενο απειλή από το γεγονός ότι ο άνδρας πλησίασε πάρα πολύ κοντά του, τον ποδοπάτησε. Οι περαστικοί κάλεσαν ασθενοφόρο, αλλά το βάρος και η δύναμη του ζώου ήταν μοιραίοι για εκείνον παράγοντες.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Οι selfies με τα ζώα δεν είναι πάντα με καλό τέλος, δείτε τι έπαθε και αυτή η κοπέλα που έβγαλε φωτογραφία με κατσίκα!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share