Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αδιανόητο: Μόλις δείτε σε τι είναι εθισμένο αυτό το φίδι θα πάθετε σοκ!

Απίστευτο!

30 Μαρτίου 2020 17:20
Αδιανόητο: Μόλις δείτε σε τι είναι εθισμένο αυτό το φίδι θα πάθετε σοκ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτό που αντίκρισαν οι αστυνομικοί μπαίνοντας σε ένα εργαστήριο παραγωγής κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Ένα φίδι 2μιση μέτρων κατοικούσε εκεί και πως όλα έδειχναν το ερπετό είχε εθιστεί στα ναρκωτικά καθώς απ' ότι φαίνεται το δέρμα του είχε απορροφήσει όλες τις τοξικές τους ουσίες.

Επτά μήνες αργότερα, το ιδιαίτερα επιθετικό φίδι επέστρεψε στη φυσιολογική του συμπεριφορά, με τη φροντίδα 14 κρατούμενων που εργάζονται εθελοντικά σε ένα πρόγραμμα περίθαλψης άγριων ζώων.

Ο πύθωνας είναι ένα από τα 250 ζώα που δέχθηκαν τη φροντίδα των κρατούμενων σε μία φυλακή ελάχιστης ασφαλείας στο Σίδνεϊ, το οποίο στεγάζει καγκουρό, γουαλάμπι, πόσουμ και διάφορα είδη πτηνών.

Το σωφρονιστικό κατάστημα δέχθηκε επίσης και άλλα ερπετά που κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια εφόδων της αστυνομίας.

Σύμφωνα με έναν από τους αξιωματικούς του σωφρονιστικού καταστήματος, ορισμένοι εγκληματίες χρησιμοποιούν δηλητηριώδη φίδια για να προστατεύουν με αυτόν τον τρόπο τις κρύπτες όπλων και ναρκωτικών.

Όσον αφορά στον συγκεκριμένο πύθωνα, αυτός θα πρέπει να υιοθετηθεί από νέους ιδιοκτήτες όταν η δικαστική υπόθεση για τους φερόμενους ως εμπόρους ναρκωτικών κλείσει.

Ο διευθυντής της φυλακής Ιβάν Κάλντερ είπε ότι το πρόγραμμα πανίδας που λειτουργεί εδώ και 20 χρόνια, βοηθά επίσης την αποκατάσταση των κρατουμένων.

«Αυτό που βλέπουμε με τους άνδρες που αναλαμβάνουν τη φροντίδα των ζώων, είναι ότι όταν έρχονται σε επαφή μαζί τους, εξανθρωπίζονται», δήλωσε στο BBC.

«Δίνεται η ευκαιρία στους κρατούμενους να φροντίσουν και να αναλάβουν την ευθύνη των ζώων και αυτό είναι σημαντικό βήμα για την αποκατάστασή τους και την αλλαγή της συμπεριφοράς τους».

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα φίδι μας κόβει την ανάσα, δείτε εδώ τι ανατριχιαστικό βρέθηκε στο στομάχι ενός φιδιού!

Αδιανόητο: 5χρονος παίζει με ένα φίδι - Η αντίδραση των γονιών του θα σας κάνει να "παγώσετε"!

Προφανώς και ένα παιδάκι μόλις 5 ετών δεν γνωρίζει πόσο επικίνδυνο είναι να παίζει κανείς με ένα φίδι και πόσο μοιραίο μπορεί να αποβεί ένα τέτοιο παιχνίδι.

Το σοκαριστικό όμως στη συγκεκριμένη υπόθεση δεν είναι το γεγονός ότι ένα παιδί παίζει με ένα φίδι αλλά ότι οι γονείς του το βρίσκουν άκρως διασκεδαστικό και μάλιστα το βιντεοσκοπούν χωρίς να αντιδρούν καν και να αφήνουν το παιδί τους εκτεθειμένο σε τέτοιο κίνδυνο!

Το βίντεο γυρίστηκε στην Ινδονησία και έχει προκαλέσει την οργή για τους παρόντες στη σκηνή ενήλικες που άφησαν το παιδί να παίξει με το πελώριο ερπετό

Αρκετοί ζήτησαν να απαγγελθούν κατηγορίες στους γονείς του αγοριού για εγκληματική αμέλεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Παρ' όλα αυτά μερικές φορές είναι κάποια φίδια που αντί για τρόμο θα προκαλέσουν χαρά, δείτε εδώ ένα φίδι που λατρεύουν όλα τα παιδιά!

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share