Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Καλεσμένοι άρπαξαν τη νύφη μπροστά στον γαμπρό και άρχισαν να την γδύνουν - Δείτε το σοκαριστικό βίντεο που εξόργισε πολλούς

Αδιανόητο!

30 Μαρτίου 2020 10:32
Καλεσμένοι άρπαξαν τη νύφη μπροστά στον γαμπρό και άρχισαν να την γδύνουν - Δείτε το σοκαριστικό βίντεο που εξόργισε πολλούς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σόκαραν αυτοί οι καλεσμένοι που άρπαξαν τη νύφη μπροστά στον γαμπρό και άρχισαν να την γδύνουν

Παρόλο που οι Κινέζοι είναι σχετικά συντηρητικοί όταν είναι να εκφράσουν μία ρομαντική ιδέα, γίνονται πολύ ανοιχτόμυαλοι όταν πρόκειται για παιχνίδια γάμων. Η χαρούμενη τελετή ενός ζευγαριού τέλειωσε με έναν πολύ παράξενο τρόπο όταν μία ομάδα καλεσμένων άρχισαν να γδύνουν την νύφη μπροστά στον γαμπρό.

Οι δυο τους καθόντουσαν στο κρεβάτι με τα εσώρoυχα όταν ξεκίνησαν οι αταξίες. Το ζευγάρι φαίνεται να προσπαθεί να κρυφτεί καθώς οι καλεσμένοι προσπαθούν να γδύσουν τη νύφη. Εκείνη ουρλιάζει και προσπαθεί να καλύψει το σώμα της.

Οι καλεσμένοι έκαναν μερικές προσπάθειες και ο ένας από αυτούς τεντώθηκε σε μία προσπάθεια να της βγάλει το εσώρoυχο.

Ο γαμπρός φαίνεται να νιώθει άβολα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ζήτησε στους καλεσμένους να σταματήσουν ενώ προσπαθούσε να προστατέψει τη γυναίκα του.

Πολλοί σοκαρίστηκαν στο διαδίκτυο με αυτό το βίντεο και τα σχόλια πήραν φωτιά.

Στην Κίνα, τα παιχνίδια αυτά γίνονται αφού οι νεόνυμφοι τελειώσουν με την τελετή και επιστρέψουν στο νέο τους σπίτι. Συνήθως σχεδιάζονται από τους κοντινούς φίλους του ζευγαριού.

Σκοπό έχουν να δείξουν τις ευχές των φίλων του ζευγαριού να αποκτήσουν γρήγορα ένα παιδί. Βέβαια, οι καινούργιες γενιές έχουν χαλάσει πολύ το έθιμο.

Οι σκέψεις σας πάνω στο θέμα;

Δείτε αυτή τη νύφη που βγήκε από την θάλασσα, το νυφικό της έγραψε ιστορία!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share