Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021

Ένας άνδρας έβγαλε φωτογραφία την γυναίκα του και την δημοσίευσε - Μόλις την δείτε ολόκληρη θα καταλάβετε

Δεν πάει το μυαλό σας

30 Μαρτίου 2020 08:43
Ένας άνδρας έβγαλε φωτογραφία την γυναίκα του και την δημοσίευσε - Μόλις την δείτε ολόκληρη θα καταλάβετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας άνδρας έβγαλε φωτογραφία την γυναίκα του και την έδειξε σε όλους. Ο λόγος που το έκανε αυτό θα σας κάνει να τον θαυμάσετε.

Αυτή είναι η Ρείτσελ Χόλλινς με το μικρότερο από τα 3 παιδιά της. Πέρα από το ότι είναι μαμά – το οποίο λέει ότι την κάνει απίστευτα περήφανη – διευθύνει και μια ιστοσελίδα με συμβουλές.

Δεν ήταν αυτές οι συμβουλές της όμως που τράβηξαν την προσοχή, αλλά μια φωτογραφία που έβγαλε ο άντρας της.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών. Με μια πρώτη ματιά φαίνεται σαν συνηθισμένη φωτογραφία διακοπών. Αλλά μόλις την δημοσίευσε στο Facebook προκάλεσε μια χιονοστιβάδα από σχόλια. Ο κόσμος συγκινήθηκε από αυτά που έγραφε πάνω από την φωτογραφία της:

“Έχω ραγάδες και φοράω μπικίνι. Έχω κοιλιά μονίμως χαλαρή επειδή γέννησα 3 τεράστια μωρά. Ο αφαλός μου κρέμεται… (κάτι που ποτέ δεν πίστευα ότι ήταν δυνατό!) και φοράω μπικίνι. Φοράω μπικίνι, γιατί είμαι περήφανη γι’αυτό το σώμα και κάθε σημάδι πάνω του.

Αυτά τα σημάδια αποδεικνύουν ότι ήμουν αρκετά ευλογημένη έτσι ώστε να κυοφορήσω τα μωρά μου και η χαλαρή κοιλιά μου σημαίνει ότι δούλεψα σκληρά για να χάσω όσα κιλά μπορούσα. Φοράω μπικίνι γιατί ο μόνος άντρας του οποίου η άποψη μετράει ξέρει τι πέρασα για να φτάσω εδώ.

Ο ίδιος άντρας λέει ότι δεν έχει δει τίποτα πιο σeξι από το σώμα μου, με τα σημάδια και όλα. Αυτά δεν είναι ουλές, κυρίες μου, είναι γραμμές και τις έχετε κερδίσει. Δείξτε το σώμα σας περήφανα! #HollinsHoliday”

γυναίκα με μπικίνι

Αυτή η φωτογραφία κοινοποιήθηκε σε Facebook και Instagram πάνω από χίλιες φορές μέσα σε λίγα λεπτά. Μετά από μόλις 4 μέρες, ο αριθμός έφτασε τις 350.000. Δεν περίμενε ποτέ μια τέτοια έκρηξη υποστήριξης και επαίνου.

“Εξαπλώθηκε σαν φωτιά. Με τιμά και με συγκινεί όλη αυτή η προσοχή και είμαι τόσο περήφανη που επηρεάζει και άλλες μαμάδες με θετικό τρόπο. Ελπίζω ότι αυτά τα λόγια θα βοηθήσουν και άλλους να εμπνευστούν και να αποκτήσουν το θάρρος να νιώσουν περήφανοι για το σώμα τους, όπως κι αν είναι!”

Μοιραστείτε κι εσείς τα αυθεντικά λόγια αυτής της ατρόμητης συζύγου και μητέρας. Μπορεί να βοηθήσετε κάποιον που έχει ανάγκη από αυτοπεποίθηση. Ακόμα μια φωτογραφία που μπορεί να σας δώσει θάρρος είναι και αυτή εδώ, που πρέπει να την παρατηρήσετε καλά για να δείτε τι κρύβει.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share