Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020

Τρόμος: Αυτό το λιοντάρι ζει σε σπίτι μαζί με το αφεντικό του - Τρώει 7 κιλά κρέας κάθε μέρα και κοιμάται στο κρεβάτι

Σοκ!

30 Μαρτίου 2020 07:57
Τρόμος: Αυτό το λιοντάρι ζει σε σπίτι μαζί με το αφεντικό του - Τρώει 7 κιλά κρέας κάθε μέρα και κοιμάται στο κρεβάτι
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Αδιανόητο αυτό που συμβαίνει με αυτό το λιοντάρι αφού συγκατοικεί με το αφεντικό του και τρώει 7 κιλά κρέας κάθε μέρα

Όλοι μας έχουμε αφήσει λίγο πολύ τα κατοικίδιά μας να ανεβαίνουν στο κρεβάτι μας και να κάνουν βόλτες αμέριμνα στο σπίτι.

Το ίδιο κάνει και ο Zulkaif από το Πακιστάν. Μόνο που το δικό του κατοικίδιο είναι ένα… λιοντάρι!

Ο Babbar, που είναι μόλις 8 μηνών, ζυγίζει ήδη 75 κιλά και καταναλώνει 7 κιλά κρέας την ημέρα! Ο Zulkaif τον «υιοθέτησε» όταν ήταν 2 μηνών και έκτοτε τον προσέχει σαν παιδί του.

«Αγαπώ τα λιοντάρια και πιστεύω ότι μπορώ να φροντίσω ένα. Δεν το συζήτησα ποτέ με την οικογένειά μου. Τον πήρα και μετά τους το είπα. Δεν ανησυχώ ότι θα μας επιτεθεί.

Ακόμη και ο γιος μου παίζει μαζί του» δηλώνει ο Zulkaif. Ο 33χρονος Πακιστανός έχει δημιουργήσει στον Babbar τον δικό του χώρο με ένα μεγάλο και άνετο κρεβάτι και… κλιματισμό!

Τα λιοντάρια όμως είναι από την φύση τους επιθετικά δείτε και αυτά τα λιοντάρια που πετσόκοψαν αυτόν τον άνδρα

Επιθετικό λιοντάρι αρπάζει 3χρονο κοριτσάκι από την αγκαλιά της μαμάς του και... Θα παγώσετε όλοι μόλις δείτε τη συνέχεια!

Μετά τα τρία λιοντάρια που πλησίασαν απειλητικά ένα κορίτσι, είδαμε σε ένα στούντιο μιας εκπομπής ένα λιοντάρι, το οποίο άρπαξε ένα κοριτσάκι. Μόλις δείτε το βίντεο θα παγώσετε!

Μερικές φορές τα ζώα είναι χαριτωμένα, αλλά άλλες φορές οι εκπαιδευτές πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί όταν παρευρίσκονται και μικρά παιδιά!

Ανίδεοι παραγωγοί της μεξικάνικης πρωινής εκπομπής «Con Sello de Mujer» προσκάλεσαν μια μαμά και το μωρό της σε μια παράσταση όπου ήταν ένας εκπαιδευτής ζώων και ένα πολύ πονηρό λιοντάρι. Το παιδί καθόταν πολύ κοντά στο λιοντάρι...

Αυτό το σενάριο είναι αρκετό, για να κάνει κάποιον να ουρλιάξει, γιατί μπορούμε να φανταστούμε τι θα συμβεί στη συνέχεια! Μπορείτε ακόμη να δείτε την απελπισμένη πείνα στα μάτια του λιονταριού, όπως κοιτάζει το ανυποψίαστο κοριτσάκι.

Ξαφνικά, σαν ταινία τρόμου, το λιοντάρι ορμά προσπαθώντας να αρπάξει το ανυπεράσπιστο μωρό! Το φοβισμένο μικρό παιδί αρχίζει να φωνάζει και η μητέρα του κατακλύζεται από φόβο.

Ενώ η μαμά προσπαθεί να ξεφύγει από το ζώο, ο εκπαιδευτής του της ζητά το αδιανόητο – «παραμείνετε ήρεμη». Η μαμά σφίγγει τα δόντια της, καθώς προσπαθεί να ακολουθήσει τη δύσκολη αυτή εντολή.

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς το πώς μπόρεσε να παραμείνει, αλλά το έκανε με επιτυχία. Ο εκπαιδευτής τελικά, κατάφερε να αρπάξει το μωρό και να το τραβήξει μακριά από το λιοντάρι.

Πήγε στο στούντιο της εκπομπής ένα άγριο λιοντάρι, άρπαξε το κορίτσι και στη συνέχεια πάγωσαν όλοι!

Ευτυχώς, το μωρό δεν έπαθε απολύτως τίποτα. Ούτε καν έριξε από το χέρι του το γλειφιτζούρι που κρατούσε!

Παρακολουθήστε το ανατριχιαστικό βίντεο

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share