Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ραγίζει καρδιές ο γιατρός που ξεσπά σε κλάματα αντικρίζοντας το γιο του!

Συγκινητικό!

29 Μαρτίου 2020 10:56
Ραγίζει καρδιές ο γιατρός που ξεσπά σε κλάματα αντικρίζοντας το γιο του!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ραγίζει καρδιές το βίντεο με έναν γιατρό από τη Σαουδική Αραβία που επιστρέφει σπίτι του και ο γιος του τρέχει να τον αγκαλιάσει.Ο γιατρός όμως φοβούμενος πως μπορεί να ανήκει στα κρούσματα του κορωνοϊού τον σταματάει.

Στη συνέχεια, δεν αντέχει, λυγίζει και ξεσπά σε κλάματα.

Μια αντίδραση που θα κάνει τον γύρο κόσμου, καθώς δείχνει στον απόλυτο βαθμό και την πίεση που νιώθουν όλοι όσοι δουλεύουν στα νοσοκομεία, αλλά και το πόσο επικίνδυνος είναι αυτός ο ιός σε σημείο ένας πατέρας να μην αφήνει το παιδί του να τον αγκαλιάσει πριν πάρει τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το πρώτο βίντεο που δημιουργείται με αφορμή τον κορωνοϊό, δείτε εδώ την ξεκαρδιστική αντίδραση μιας 4χρονης απέναντι στον φονικό ιό.

«Ο 3χρονος γιος μου κάνει χημειοθεραπείες και εγώ φροντίζω ασθενείς με κορωνοϊό» - Το σπαρακτικό μήνυμα και η δύσκολη απόφαση ενός πατέρα-γιατρού (photo)

«Ο 3χρονος γιος μου κάνει χημειοθεραπείες και εγώ φροντίζω ασθενείς με κορωνοϊό». Ένα σπαρακτικό μήνυμα ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook ένας Βρετανός γιατρός-πατέρας που δίνει μάχη κατά του κορωνοϊού.

Ο ίδιος μιλάει για τη «δύσκολη απόφαση» να φροντίσει τους ασθενείς του και να μη μείνει με τον 3 ετών γιο του Άλφι, που πάσχει από καρκίνο. Επίσης, μια συγκλονιστική μαρτυρία Έλληνα ασθενούς έρχεται στο φως ο οποίος έχει προσβληθεί από κορωνοϊό και λέει χαρακτηριστικά: «Παλεύω 17 ημέρες με τον κορωνοϊό. Ο υψηλός πυρετός ανά 6-8 ώρες και η δυσκολία στην αναπνοή...»

Ο γιατρός Νικ Ντένισον, αναισθησιολόγος στο Firmley Park Hospital, κοντά στο Λονδίνο, σύμφωνα με τη New York Post, ανέφερε στην ανάρτησή του την Κυριακή: «Ο γιος μου έγινε τριών ετών την περασμένη εβδομάδα και εδώ και έξι εβδομάδες βρίσκεται σε πρόγραμμα χημειοθεραπείας. Ο ιός αποτελεί μεγάλη απειλή για τη ζωή του και καθώς θα εκτίθεμαι, κάνοντας τη δουλειά μου, δεν μπορώ πλέον να ζω στο σπίτι».

I’ve not posted on FB for a long time so read this. I’m a consultant anaesthetist working in Frimley Park Hospital and...

Posted by Nick Dennison on Sunday, March 22, 2020

«Χρειάστηκε να κάνω τη δύσκολη επιλογή: να κάνω τη δουλειά μου και να σώσω ανθρώπινες ζωές ή να είμαι με τον γιο μου την ώρα που δίνει μάχη με τον καρκίνο. Ελπίζω ότι ο Άλφι θα επιβιώσει, αλλά πολλοί άνθρωποι θα πεθάνουν», σημειώνει ακόμη.

«Η καρδιά μου έχει σπάσει με αυτή την επιλογή, αλλά επιλέγω να σώσω τις ζωές ξένων και να τον αφήσω στη φροντίδα της όμορφης συζύγου και οικογένειάς μου», γράφει ο γιατρός και εξηγεί πως δεν θα μπορεί να συμμετέχει στη φροντίδα του τους επόμενους έξι μήνες. Τέλος, ο γιατρός στέλνει στους πολίτες το εξής μήνυμα: «Απομονωθείτε κοινωνικά ή οι άνθρωποι πεθαίνουν σε δύο εβδομάδες».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share