Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Νόμιζαν οτι ήταν ένα ακόμα γλυκό κοριτσάκι - Αυτό που έκανε όμως τους έκανε να ουρλιάζουν από φόβο

Ανατριχιάσαμε!

29 Μαρτίου 2020 10:00
Νόμιζαν οτι ήταν ένα ακόμα γλυκό κοριτσάκι -  Αυτό που έκανε όμως τους έκανε να ουρλιάζουν από φόβο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατριχιαστικό κορίτσι με κόκκινα ρούχα τρομοκρατεί τους κριτές όταν καλεί τη «φανταστική της φίλη» να έρθει για να παίξουν

Όταν σκέφτεστε τη φράση «φανταστική φίλη», ίσως να σας κάνει να θυμάστε κάποιες γλυκές αναμνήσεις από την παιδική σας ηλικία. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το είδος του φανταστικού φίλου για το οποίο μιλάμε εδώ.

Η τρομακτική Riana κάνει μαγικά κόλπα και είναι από την Ινδονησία. Ξέρει πώς να τρομάξει τους κριτές του show «Ασία έχεις ταλέντο». Σε αυτή την παράσταση, καλεί τη δική της «φανταστική φίλη» να έρθει για να παίξει με έναν από τους κριτές.

Στο παρακάτω βίντεο, που δημοσιεύτηκε στις 24 Νοεμβρίου 2017, η Riana ξεκινά ρίχνοντας μικρά κομμάτια επίπλων και ένα κουδούνι μέσα σε ένα κουκλόσπιτο που βρίσκεται πάνω ένα τραπέζι. Κλείνει τις πόρτες και καλεί την φανταστική φίλη της σε αυτό το σύμπαν.

Με περίεργη φωνή, λέει, «Ας παίξουμε. Ελάτε αν θέλετε να παίξετε. Ας παίξουμε». Σε αυτό το σημείο, μια κριτής που ονομάζεται Anggun, αρχίζει να τα χάνει και να δαγκώνει τα νύχια της. Βρίσκεται σε μια περίεργη συνάντηση με την φανταστική φίλη της Riana.

Το κουδούνι χτυπάει μέσα από το κουκλόσπιτο, σηματοδοτώντας ότι ήρθε η ώρα να ανοίξουν οι πόρτες. Τα έπιπλα είναι στη θέση τους. Στη συνέχεια, το κορίτσι με τα κόκκινα γράφει «Παίξε μαζί μου», σε ένα πίνακα. Η φανταστική φίλη απαντά: «Όχι εσύ, Anggun»

Η Riana δεν έχει άλλη επιλογή παρά να καλέσει την φανταστική της φίλη για την Anggun. Πρέπει να δείτε τι συμβαίνει παρακάτω!

Δείτε και το ξεχωριστό χάρισμα αυτού του αγοριού που πολλούς του είχε τρομάξει!

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share