Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020

Αυτή η 83χρονη γιαγιά άνοιξε μια κούτα που της έδωσαν...Τότε ξέσπασε σε κλάματα με αυτό που βρήκε μέσα!

Θα συγκινηθείτε!

29 Μαρτίου 2020 08:14
Αυτή η 83χρονη γιαγιά άνοιξε μια κούτα που της έδωσαν...Τότε ξέσπασε σε κλάματα με αυτό που βρήκε μέσα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έδωσαν σε αυτή την γιαγιά μια κούτα, της οποίας το περιεχόμενο, την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα. Δεν περίμενε να βρει αυτό που υπήρχε μέσα!

Μετά τον θάνατο του σκύλου της, που ήταν πολύ δεμένη μαζί του, η οικογένεια της αποφάσισε να της πάρει ένα κουτάβι για να γεμίσουν την απώλεια. Η στιγμή που αντικρίζει το μικρό κουτάβι στην κούτα είναι σπαρακτική και μας κάνει και εμάς να συγκινηθούμε!

Βλέπουμε έναν άνδρα να μπαίνει μέσα στο σπίτι κρατώντας ένα κουτί, και το αφήνει πάνω στην γλυκιά γιαγιά. Όταν το ανοίγει για να δει τι κρύβει μέσα, την ακούμε να λέει "Ω θεέ μου!", αφού καταλαβαίνει ότι είναι το καινούριο της κατοικίδιο!

Το κουτάβι είναι μισό Shih Tzu και μισό Maltese, μόλις 9 εβδομάδων. Η γιαγιά ξεκίνησε να κλαίει από χαρά και το αγκάλιασε σφιχτά στο στήθος της. Οι γιαγιάδες είναι ιδιαίτερα δεμένες με τα κατοικίδια τους, που τα θεωρούν σαν παιδιά τους, ενώ δεν λείπουν τα ευτράπελα, μιας και ο σκύλος τους μπορεί να τους "κλέψει" καμία φορά την μασέλα!

«Το τελευταίο σκυλί της πέθανε πολύ απροσδόκητα πέρσι και ζητούσε κουτάβι για μήνες. Σήμερα, η μαμά μου και εγώ ήμασταν σε θέση να ενθουσιάσουμε τη γιαγιά μου με ένα νέο κουτάβι, "μοιράστηκε η Ντελ Κίμα στο Twitter.

Η οικογένεια της δεν σκόπευε να της αγοράσει κάποιο κουτάβι, απλά προέκυψε όταν ο σκύλος φίλου τους γέννησε πολλά κουταβάκια.

«Τα πάντα απλώς ευθυγραμμίστηκαν τέλεια έτσι θεωρήσαμε ότι επρόκειτο να είναι», δήλωσε. «Η αντίδρασή της ήταν πολύ καλύτερη από ό, τι θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ».

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share