Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

Για λύπηση: Αυτός ο άντρας ξέχασε να κλείσει την κρυφή κάμερα την πιο ακατάλληλη ώρα - Δεν φαντάζεστε πιο είδε μετά το βίντεο...

Έπαθε το σοκ της ζωής του!

28 Μαρτίου 2020 10:33
Για λύπηση: Αυτός ο άντρας ξέχασε να κλείσει την κρυφή κάμερα την πιο ακατάλληλη ώρα - Δεν φαντάζεστε πιο είδε μετά το βίντεο...
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ένας άτυχος άνδρας έκανε το λάθος να αφήσει κατά λάθος ανοιχτή την κάμερα του υπολογιστή του και είδε τον χειρότερο εφιάλτη μπροστά στα μάτια του!

Ο συγκεκριμένος άνδρας, Κινέζος στην καταγωγή, ετοιμαζόταν να φύγει από το σπίτι και άφησε στον υπολογιστή μία κάμερα που είχε φέρει από το γραφείο όταν νόμιζε ότι είχε χαλάσει.

Όταν γύρισε σπίτι κατάλαβε ότι η κάμερα έγραφε όση ώρα έλειπε, ωστόσο όταν είδε το υλικό έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

Η γυναίκα του είχε ερωτικό ραντεβού, με τον Δήμαρχο της πόλης, που ήταν και καλός φίλος του συζύγου του. Μια ιστορία που θυμίζει τον άνδρα που έβαλε κάμερα για να καταγράψει την γυναίκα του και έπιασε τον υδραυλικό να κάνει κάτι τραγικό!

Η «εκδίκηση» πάντως ντρόπιασε το παράνομο ζευγάρι σε όλο τον κόσμο. Ο πληγωμένος σύζυγος μίλησε για το περιστατικό στα Μέσα, που έγινε πριν από δύο χρόνια, με αφορμή το διαζύγιο που βγήκε πριν λίγο καιρό. Μάλιστα μοιράστηκε μέρος από το επίμαχο στιγμιότυπο.

Δείτε και μια ακόμα άτυχη στιγμή που κατέγραψε κάμερα!

Δείτε το σχετικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Αυτός ο πατέρας άκουγε θορύβους από τη σοφίτα και έβαλε κρυφή κάμερα - Αυτό που είδε θα σας παγώσει

Άκουγε θορύβους από τη σοφίτα και έβαλε κρυφή κάμερα. Τότε βλέπει κάτι τρομακτικό!

Ο άντρας της φωτογραφίας, αποφάσισε να βάλει κρυφή κάμερα στο δωμάτιο, καθώς άκουγε θορύβους από την σοφία.

Όλοι έχει τύχει να ακούσουμε θορύβους μες στην νύχτα από την σοφίτα. Ωστόσο, συνήθως είναι απλά προϊόντα της φαντασίας μας. Μερικές φορές, μας δημιουργείται μεγαλύτερος φόβος, όταν βλέπουμε ταινίες τρόμου, αλλά γρήγορα συνειδητοποιούμε ότι είναι απλά ταινίες. Όμως, για ένα ζευγάρι, δεν ήταν απλά μια ταινία και οι ήχοι δεν ήταν προϊόν της φαντασίας τους. Τελικά ήταν κάτι παραπάνω.

Ένας άντρας και μια γυναίκα, ζουν σε ένα ιστορικό σπίτι με την 10 μηνών κόρη τους. Το σπίτι του ζευγαριού έχει κοινό τοίχο με το διπλανό σπίτι, το οποίο ανακαινιζόταν.

Μια μέρα, καθώς ο άντρας ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι, άρχισε να ακούει θορύβους από την σοφίτα. "Κατάλαβα ότι κάποιος ήταν εκεί πάνω", είπε. Τότε κοίταξε ψηλά και είδε έναν φακό να λάμπει μέσα από τον εξαερισμό του δωματίου του. Οι χειρότερες υποψίες του επιβεβαιώθηκαν!

Είπε στη συνέχεια: "Είδα ένα φως να βγαίνει από εκεί, σαν να έψαχνε μέρος για να μπορέσει να δει". Κάποιος βρισκόταν στο σπίτι τους και παρακολουθούσε τις κινήσεις τους. Ο Jerome αποφάσισε να το ερευνήσει ο ίδιος. Έτσι, έβαλε μια κάμερα ασφαλείας στην σοφίτα.

Μια μέρα αργότερα, είδε τι είχε καταγράψει η κάμερα και παρακολούθησε με τρόμο τον μοναχικό άντρα που ανακαίνιζε το διπλανό σπίτι να μπαίνει στο δωμάτιο ακριβώς πάνω από το υπνοδωμάτιο του. Ήταν τρομακτικό! Ποιος ξέρει τι σκάρωνε. Ίσως έψαχνε ένα μέρος για να κοιμηθεί, ή σχεδίαζε κάτι πιο τρομακτικό.

Άλλο ένα σοκαριστικό βίντεο που κατέγραψε κρυφή κάμερα είναι αυτό εδώ!

Δείτε το βίντεο:

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share