Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020

Σοκ: λιοντάρια πετσόκοψαν αυτόν τον άνδρα - Μόλις είδαν ποιος ήταν "πάγωσαν" όλοι

Ανατριχιαστικό!

28 Μαρτίου 2020 09:05
Σοκ: λιοντάρια πετσόκοψαν αυτόν τον άνδρα - Μόλις είδαν ποιος ήταν
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Αυτά τα λιοντάρια κατασπάραξαν αυτόν τον άνδρα! Μόλις είδαν ποιος ήταν "πάγωσαν" όλοι

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι φύλακες πάρκου άγριας ζωής στη Νότιο Αφρική, ανακαλύπτοντας τα απομεινάρια της σορού ενός λαθροθήρα, ο οποίος κι είχε κατακρεουργηθεί από μία αγέλη λιονταριών.

Οι φύλακες του πάρκου άγριας ζωής Κρούγκερ, το οποίο φιλοξενεί έναν από τους μεγαλύτερους πληθυσμούς λιονταριών σε ολόκληρη την Αφρική, άκουσαν τις αγωνιώδεις κραυγές του πανικόβλητου άντρα, όμως πριν καταφέρουν να φτάσουν στο σημείο, ο κυνηγός είχε κατασπαραχθεί από τα άγρια ζώα.

Αρχικά, οι φύλακες θεώρησαν ότι πρόκειται για έναν από τους οδηγούς φορτηγών κοντινού ιδιωτικού ράντσου, όμως όταν ανακάλυψαν ένα πολεμικό τουφέκι, οι υποψίες τους στράφηκαν αμέσως στη δράση των λαθροκυνηγών, που στήνουν ενέδρες στην περιοχή, με στόχο να πάρουν ως τρόπαιο, το κουφάρι όποιου λιονταριού βρεθεί στο δρόμο του.

λιοντάρια κατασπάραξε άνδρα

Λίγη ώρα αργότερα, κι αφού διαπιστώθηκε ότι όλοι οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού ράντσου ήταν σώοι και αβλαβείς, οι φύλακες του πάρκου άρχισαν τις έρευνες για την ανάσυρση της σορού του...

Άλλο ένα σοκαριστικό θέαμα είναι και αυτός ο άντρας που κατάφερε να στραγγάλισει λιοντάρι λίγο πριν τον φάει ζωντανό

Λιοντάρι τρέχει μέσα σε κόσμο και... - Οι εικόνες κόβουν την ανάσα

Κόβουν την ανάσα οι εικόνες, όπου φαίνεται ένα λιοντάρι να τρέχει ανάμεσα σε πλήθος κόσμου. Τι συνέβη στο χωριό;

Τα λιοντάρια είναι μεγαλοπρεπές ζώα και η όψη τους προκαλεί δέος και... φόβο. Αυτό πρέπει να ένιωσαν και οι χωρικοί, όταν ένα τέτοιο άγριο ζώο πέρασε μέσα από το χωριό τους.

Συγκεκριμένα, ένας δασοφύλακας στην Ινδία τράβηξε κάτι φωτογραφίες, όπου φαίνεται ένα λιοντάρι να εμφανίζεται από το πουθενά και να τρέχει ανάμεσα σε ανθρώπους στους δρόμους ενός χωριού.

"Φανταστείτε κάποιον να σας επιτίθεται με ταχύτητα 80 χλμ/ώρα! Ούτε ο Γιουσέιν Μπολτ -μέση ταχύτητα 38 χλμ/ώρα- δεν ξεφεύγει από ένα λιοντάρι. Που αλλού θα βρείτε αυτή την ανοχή του ενός για τον άλλο, αν όχι στην Ινδία;", σχολίασε ο δασοφύλακας. Καθώς το λιοντάρι τρέχει μέσα από το πλήθος, οι περισσότεροι άνθρωποι εξαφανίζονται όσο πιο γρήγορα μπορούν.

Δείτε τις φωτογραφίες:

λιοντάρι κυνηγάει κόσμο

λιοντάρια

Μάλιστα, έχει συμβεί ένα παρόμοιο περιστατικό και στην Κένυα. Δείτε εδώ τι έκανε ένα λιοντάρι στους κατοίκους του χωριού.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share