Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: Μητέρα «επανασυνδέθηκε» με τη νεκρή κόρη της μέσω εικονικής πραγματικότητας

Απίστευτο!

27 Μαρτίου 2020 14:59
Αδιανόητο: Μητέρα «επανασυνδέθηκε» με τη νεκρή κόρη της μέσω εικονικής πραγματικότητας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μητέρα από τη Νότια Κορέα «επανασυνδέθηκε» με τη νεκρή κόρη της φορώντας σετ κεφαλής εικονικής πραγματικότητας

Μια μητέρα από τη Νότια Κορέα, η Jang Ji-sung, εμφανίστηκε σε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο »I Met You», στο οποίο δημιουργήθηκε ένας φουτουριστικός κόσμος εικονικής πραγματικότητας ​​και η Jang μπόρεσε, μέσω ενός σετ κεφαλής, να «συναντήσει» το κοριτσάκι της, ονόματι Nayeon, που πέθανε πριν από τρία χρόνια, όταν ήταν μόλις επτά ετών!

Το ντοκιμαντέρ προβλήθηκε στο τηλεοπτικό δίκτυο Munhwa Broadcasting Corporation, που κοινοποίησε ένα συγκλονιστικό βίντεο στο YouTube.

Σε αυτό, βλέπουμε τη Jang να φοράει το VR, ενώ βρίσκεται σε μια αίθουσα με πράσινη οθόνη.

Η συνέχεια είναι ανατριχιαστική…

Ξαφνικά εμφανίζεται το μικρό κορίτσι, που τρέχει προς τη μητέρα του, η οποία βάζει τα κλάματα και προσπαθεί -με τα ειδικά σχεδιασμένα γάντια- να αγγίξει την κόρη της…

Η VR Nayeon ρωτά: «Πού ήσουν, μαμά; Με σκεφτόσουν;»…

Και οι δυο τους, τότε, λένε πόσο έλειψε η μία στην άλλη και κάθονται σε ένα τραπέζι, πάνω στο οποίο υπάρχει μια τούρτα γενεθλίων.

Καθώς το κλιπ συνεχίζεται, η Jang γίνεται αισθητά πιο συναισθηματική, όπως και οι θεατές, συμπεριλαμβανομένων των μελών της οικογένειάς της.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση, η ομάδα πίσω από αυτό το απίστευτο ντοκιμαντέρ χρειάστηκε οκτώ μήνες εργασίας για να εξασφαλίσει ότι η «Nayeon» θα φερόταν σαν παιδί. Δημιούργησαν, επίσης, ένα εικονικό πάρκο, το οποίο βασίστηκε σε ένα πάρκο της πραγματικής ζωής, που είχε επισκεφτεί η μητέρα και η κόρη πριν πεθάνει…

Δείτε και τη συγκλονιστική ιστορία αυτής της μητέρας!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share