Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Είδατε τάφο στον ύπνο σας; Δεν φαντάζεστε τι σημαίνει!

Ούτε που πήγαινε το μυαλό μας!

26 Μαρτίου 2020 13:37
Είδατε τάφο στον ύπνο σας; Δεν φαντάζεστε τι σημαίνει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα όνειρα λένε πως καθρεφτίζουν τις σκέψεις και το μέλλον μας και έχουν μεγάλη σημασία γι' αυτό καλό θα ήταν να τα ψάχνουμε. Αν δεις στον ύπνο σου τάφο το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείς είναι κάποιος θάνατος. Σίγουρα δεν είναι κάτι ευχάριστο αλλά όχι τόσο τραγικό όσο φαντάζεσαι!

Γενικά δεν είναι καλό όνειρο μάλλον είναι προφητικό η θέα των τάφων των μνημάτων και του νεκροταφείου σημαίνει το τέλος κάποιας σχέσης ή κάποιου γάμου. Εάν δείτε το δικό σας τάφο είστε εσείς που θα διωχθεί τε από τη σχέση αυτή και μάλιστα με δόλο και συκοφαντία. Μη σας νοιάζει όμως γιατί κάποια καινούργια σχέση καλύτερη θα ξεκινήσει. Αν είστε μέσα στον τάφο σας παραμονεύει αρρώστια και μάλιστα σοβαρή.

Το ίδιο ισχύει και για αυτόν που είδατε πως είναι μέσα σε τάφο. Στα εργασιακά σας ο τάφος και τα μνήματα προμηνύουν συμφορά μην ανοίγεστε και μη ξεθαρρεύετε σας υποσκάπτουν την επιτυχία σας. Αν ονειρευτείτε ότι απλώς περιεργάζεστε τάφο, αν μεν αυτός είναι ξένος και άγνωστου αν­θρώπου, το όνειρο σημαίνει ότι κάποιος σας θυ­μάται και λυπάται που δεν είναι κοντά σας∙ αν είναι τάφοι ανθρώπων δικών σας, σημαίνει ότι τους λησμονήσατε και περιφρονείτε τη μνήμη τους, αυτό δε θα σας βλάψει.

Αν δείτε ότι κατα­σκευάζετε τάφο, θα γεννηθεί παιδί στην οικογέ­νεια της αδελφής σας ή του αδελφού σας∙ αν δείτε κάποιον άλλο να κατασκευάζει τάφο, καλό είναι να γνωρίζετε ότι αυτός επιζητεί να σας κάνει κακό, παρά τις προφυλάξεις που εσείς λαμβάνετε. Αν δείτε σε όνειρο τάφο κατεστραμμένο, θα βρουν την οικογένειά σας μεγάλες στενοχώριες, ίσως δε και κάποιος από τους στενούς συγγενείς ασθενή­σει∙ αν πέφτετε τυχαία μέσα σε τάφο, θα αντιμε­τωπίσετε μεγάλη ζημιά∙ αν δείτε να σας θάβουν μέσα σε τάφο, θα ζήσετε χρόνια πολλά τα οποία θα είναι και ευτυχισμένα.

Ωστόσο, δείτε εδώ τι σημαίνει αν δείτε στον ύπνο σας πως σας πέφτουν τα μαλλιά.

Αν δεις στον ύπνο σου ότι ψάχνεις τουαλέτα και δεν βρίσκεις τότε... δώσε μεγάλη προσοχή!

Κάποια όνειρα είναι πολύ ανησυχητικά και πολλοί άνθρωποι συνεχίζουν να τα βλέπουν σε καθημερινή βάση. Ένα από τα πιο συνηθισμένα όνειρα είναι να κατουριέσαι και να ψάχνεις σαν τρελός μια τουαλέτα. Όταν την βρίσκεις όμως είτε είναι κατειλημμένη είτε βρώμικη... Διάβασε την ερμηνεία του ονείρου αυτού και θα εκπλαγείς!

Αφού έτρεχες σαν τρελός για να κάνεις την "ανάγκη" σου, καταφέρνεις να φτάσεις σε μια μεγάλη ουρά μπροστά στην τουαλέτα. Όταν φτάνει η σειρά σου, καταλαβαίνεις ότι η τουαλέτα είναι πολύ βρώμικη ή ότι δεν υπάρχει πόρτα, και έτσι είσαι ορατός από παντού. Πολλές φορές δεν υπάρχει χαρτί υγείας, που το συνειδητοποιείς πολύ αργά. Ένα όνειρο που σε αγχώνει πραγματικά!

Τι σημαίνει:

Οι τουαλέτες στο όνειρο υποδεικνύουν ότι έχουμε ανάγκη κάποια απομόνωση για να κατανοήσουμε τα αισθήματά μας. Το όνειρο με την τουαλέτα σημαίνει ότι αισθάνεσαι εκτεθειμένος, κάτι που συχνά έχει να κάνει με την αίσθηση ότι οι άλλοι δεν ακούν αυτά που έχεις να πεις. Αν πηγαίνεις στην τουαλέτα και όλοι στο όνειρο μπορούν να σε δουν, μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχει κάτι στη ζωή σου που σε κάνει να αισθάνεσαι αγχωμένος. Μια τουαλέτα χωρίς πόρτες σημαίνει ότι έχεις χάσει τον έλεγχο σε κάποια κατάσταση.

Για να το αντιμετωπίσεις μπορείς να αρχίσεις να λες «όχι» κάποιες φορές. Μην αφήνεις όλους τους ανθρώπους να σε φορτώνουν με τα προβλήματά τους και σκέψου τον εαυτό σου. Πρέπει να φροντίσεις πρώτα και κύρια τις δικές σου ανάγκες.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share