Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

To κουίζ που έγινε viral - Διάλεξε ένα ζώο και δες τι αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα σου

Τρομερό quiz!

26 Μαρτίου 2020 09:15
To κουίζ που έγινε viral - Διάλεξε ένα ζώο και δες τι αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα σου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχουν πάρα πολλά τεστ που μας δείχνουν πτυχές της προσωπικότητά μας. Ένα από αυτά είναι και το παρακάτω κουίζ, το οποίο εκτός από ευχάριστο μας αποκαλύπτει μερικές πτυχές του χαρακτήρα μας, σύμφωνα με το ζώο που θα επιλέξουμε.

Επιλέξτε και δείτε τι σημαίνει το κάθε ζώο ξεχωριστά:

Κοάλα

Εάν επιλέξατε το κοάλα τότε αυτό που σας χαρακτηρίζει είναι η αγάπη για τη δικαιοσύνη και την ισότητα. Επίσης είστε περισσότερο μοναχικοί, γι αυτό και νιώθετε καλά όταν μένετε μόνοι σας. Οι λέξεις που σας χαρακτηρίζουν είναι οι εξής: Αθωότητα, καθαρότητα, ισότητα, οργάνωση και αυτονομία.

Ιππόκαμπος

Είστε ευαίσθητοι, συμπονετικοί και έχετε αρκετά ανεπτυγμένη την ενσυναίσθηση. Σκέφτεστε πρώτα τους άλλους και μετά τον εαυτό σας και σας πληγώνουν τα αρνητικά σχόλια.

Πτηνό

Θέλετε να είστε περιτριγυρισμένοι από ανθρώπους που σας υποστηρίζουν και σας στέλνουν θετική ενέργεια. Έχετε συναντήσει πολλούς τοξικούς ανθρώπους, όμως τους καταλαβαίνετε αμέσως και τους απομακρύνετε.

Ελέφαντας

Είστε ο άνθρωπος που μπορούν να σας εμπιστευτούν όλοι, γιατί ξέρετε να κρατάτε μυστικά. Πάντα σκέφτεστε πριν πράξετε, ενώ μερικές φορές μπορεί να γίνετε πολύ πεισματάρηδες ή αδιάφοροι.

Λύκος

Είστε ένα ζεστό και αισιόδοξο άτομο. Σας αρέσει να βοηθάτε τους συνανθρώπους σας και είστε αρκετά υπομονετικοί. Είστε από εκείνους τους ανθρώπους που δεν ακολουθούν ό,τι τους λένε οι άλλοι και όταν μένετε για πολύ καιρό μόνοι σας, νιώθετε θλίψη.

Κι επειδή μας ενδιαφέρει η ψυχαγωγία σας, δείτε εδώ έναν δύσκολο γρίφο που δεν πρόκειται να λύσετε γρήγορα.

98% των ανθρώπων δεν μπορεί να βρει την ζέβρα σε αυτή την φωτογραφία - Εσύ μπορείς;

Ανακαλύψαμε το quiz που δεν μπορεί να λύσει το 98% των ανθρώπων. Η φωτογραφία απεικονίζει ένα κοπάδι γκνου, ωστόσο ανάμεσα υπάρχει μια ζέβρα. Μπορείς να την βρεις;

Όπως είδατε, η φωτογραφία που απεικονίζει ένα κοπάδι από γκνου, ένα είδος μεγάλου βοοειδούς που συγγενεύει με τα βουβάλια, στη σαβάνα του Maasai Mara της Κένυας έγινε η νέα σπαζοκεφαλιά που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο φωτογράφος της άγριας φύσης Ingo Gerlach από το Λουξεμβούργο ήθελε να απαθανατίσει την αγέλη με τα γκνου κατά την ανατολή του ηλίου, την ώρα που βοσκούσαν. Χρειάστηκε περίπου 2 ώρες και 100 λήψεις, μέχρι ο φωτογράφος να πετύχει την ιδανική. Λίγο αργότερα, όταν κοιτούσε τις φωτογραφίες για να βρει την καλύτερη, συνειδητοποίησε, ότι μέσα στο κοπάδι κρυβόταν μια ζέβρα για να γλιτώσει από τα άγρια ζώα της σαβάνας.

Ο φωτογράφος δημοσίευσε τη φωτογραφία στα social media, καλώντας τον κόσμο να βρει την ζέβρα. Αν σας φαίνεται εύκολο το συγκεκριμένο, δείτε εδώ ένα άλλο κουίζ που δεν πρόκειται να το λύσετε.

Δείτε την απάντηση:

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share