Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020

Το Pornhub στηρίζει και την Ελλάδα: Δωρεάν συνδρομή σε όλους λόγω καραντίνας!

Απίστευτη κίνηση!

25 Μαρτίου 2020 17:40
Το Pornhub στηρίζει και την Ελλάδα: Δωρεάν συνδρομή σε όλους λόγω καραντίνας!
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Με το δικό της τρόπο στηρίζει η πορνογραφική σελίδα Pornhub τις χώρες που πλήττονται από τον κορωνοϊό και οι πολίτες τους βρίσκονται σε καραντίνα. Μετά τη Γαλλία και την Ισπανία που τους παρείχε δωρεάν συνδρομή, σειρά είχε και η Ελλάδα.

Η Κόρεϊ Πράις, αντιπρόεδρος του Pornhub, δήλωσε ότι η εταιρεία του θέλει με αυτό τον τρόπο να δώσει διέξοδο για τους ανθρώπους που είναι αναγκασμένοι να περάσουν το χρόνο τους μέσα στο σπίτι λόγο της πανδημίας του κορωνοϊού. “Ελπίζουμε με την επέκταση της προσφοράς μας δωρεάν Pornhub Premium σε όλο τον κόσμο, οι άνθρωποι έχουν ένα επιπλέον κίνητρο να μείνουν στο σπίτι και να ισοπεδώσουν την καμπύλη”.

Η εταιρεία ψυχαγωγίας ενηλίκων Pornhub παρέχει επίσης το 85% των πωλήσεων βίντεο σε καλλιτέχνες που σταμάτησαν να εργάζονται λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Το Pornhub την σηκώνει (την διάθεση) των Ιταλών: Δωρεάν υπηρεσία για όσο είναι σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού

Σκεφτείτε να έπρεπε να μείνετε κλεισμένοι σε… τέσσερις τοίχους για 14 ημέρες. Πόσο τηλεόραση να δεις, πόσο να διαβάσεις και… πόσο να σερφάρεις στο ίντερνετ;

Τη… λύση, ή ένα μέρος της, έρχεται να δώσει το Pornhub ως ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους ιταλούς που δοκιμάζονται από την πανδημία του κορωναϊού!

Η κατάσταση στη γειτονική μας χώρα γίνεται ολοένα και πιο δραματική με τα κρούσματα του κορωνοϊού να έχουν ξεπεράσει πια τα 15.000 και τους νεκρούς να φτάνουν τους 1.016.

Η χώρα βρίσκεται σε απομόνωση, με τον Τζουσέπε Κόντε να προχωρά σε πρωτοφανή, αλλά απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να περιορίσει την εξάπλωση του ιού.

Για να περάσει ευχάριστα ο χρόνοςΤι θα κάνουν, λοιπόν, αυτοί οι άνθρωποι για να περάσουν κάπως ευχάριστα τον χρόνο τους; Το Pornhub δίνει την απάντηση!

Η γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφικού υλικού ανακοίνωσε πως προσφέρει σε όλους τους Ιταλούς δωρεάν πρόσβαση στις premium υπηρεσίες της μέχρι και τις 3 Απριλίου!

Μάλιστα, υπάρχει και το χαρακτηριστικό μήνυμα «Forza Italia, We Love You» ως ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης.

Την ίδια στιγμή, δε, ένας πολύ γνωστός Ιταλός game developer, ο Matteo Sciutteri, εμπνεύστηκε μια επίσης εξαιρετική δράση, προτρέποντας πολλούς game developers και εταιρείες ανάπτυξης να δωρίσουν μια σειρά από κωδικούς στο Steam και στο Humble Bundle στους Ιταλούς που βρίσκονται κλεισμένοι στα σπίτια τους.

Και η ανταπόκριση, όπως μπορείτε να δείτε, ήταν συγκλονιστική!

Γλέντι στο Twitter

Ήδη οι αντιδράσεις στα Social Media ήταν εντυπωσιακές! Ένας χρήστης μάλιστα με… δηκτικό τρόπο σχολίασε πως «το Pornhub κάνει περισσότερα για να αντιμετωπίσει την κρίση, από όσα η κυβέρνηση των ΗΠΑ. Ξανά».

Pornhub

Pornhub κορωνοιος

Pornhub δωρεάν Ιταλία

Pornhub δωρεάν

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share