Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ξεγελάστε αυτόματο μηχάνημα και πάρτε δύο στην τιμή του ενός - Είναι πανεύκολο

Δεν θα το πιστεύετε

25 Μαρτίου 2020 16:43
Ξεγελάστε αυτόματο μηχάνημα και πάρτε δύο στην τιμή του ενός - Είναι πανεύκολο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα κόλπο που λίγοι γνωρίζουν και σίγουρα θα το εκμεταλλευτείτε όταν δείτε πόσο απλό είναι. Και ποιος δεν θέλει να παίρνει δωρεάν πράγματα από τον αυτόματο πωλητή.

Και όχι δεν θέλει ούτε μπουνιές,ούτε κλωτσιές. Ρίξτε τα χρήματα στο αυτόματο μηχάνημα και επιλέξτε το προϊόν που θέλετε. Πριν πέσει το προϊόν, πιέστε το χέρι σας ενάντια στην πόρτα, για να μην ανοίξει. Μπερδεύει το μηχάνημα και καταλήγετε να πάρετε δύο προϊόντα του ίδιου σνακ, ενώ πληρώνετε μόνο το ένα.

Μπορείτε να δείτε ακόμα ένα κόλπο που θα σας λύσει τα χέρια εδώ.

Θα πάθετε πλάκα! Καθαρίζουμε λάθος τα μανταρίνια τόσο καιρό...Αυτός είναι ο σωστός τρόπος!

Ο καθένας καθαρίζει τα μανταρίνια με τον τρόπο του, αλλά είμαστε σίγουροι ότι το κάνετε λάθος τόσο καιρό. Με αυτό το κόλπο θα τα καθαρίσετε πανεύκολα, και είναι ο πιο σωστός τρόπος. Δείτε το μόνο στο Athensmagazine.gr!

Έχει γίνει viral στο διαδίκτυο αυτή την βδομάδα και όλοι οι χρήστες επαινούν αυτόν που το σκέφτηκε. Δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε όλη την φλούδα και ανοίγει πανεύκολα!

Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να τα ανοίξετε σε μια ευθεία γραμμή, και έτσι θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε αυτό που θέλετε και να δείτε αν έχει κουκούτσια. Μάλιστα με τα μανταρίνια μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά, ακόμα και ένα κερί, όταν τα κόψετε βέβαια με άλλο τρόπο!

Βγάλτε την κορυφή πριν το ανοίξετε σε μια ευθεία γραμμή. Στη συνέχεια απλώστε το φλοιό έξω, διαιρώντας κάθε τμήμα προσεκτικά με τα δάχτυλά σας.

Ξετυλίξτε το φρούτο έτσι ώστε τα επιμέρους τμήματα να διαχωριστούν κατά μήκος της φλούδας. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε κάθε κομμάτι χωρίς να χρειάζεται να ξεφλουδίσετε ολόκληρο το μανταρίνι.

Τρυπήστε ένα μανταρίνι με μια σύριγγα γεμάτη από νερό... Ο λόγος θα σας εκπλήξει! (Video)

Παλεύεις ώρες για να ξεφλουδίσεις ένα φρούτο και αυτός είναι ένα λόγος που αποφεύγεις να τρως; Ένα φρούτο που πολλοί αγαπάμε αλλά βαριόμαστε την διαδικασία του ξεφλουδίσματος είναι το μανταρίνι! Με αυτόν τον περίεργο τρόπο στο παρακάτω βίντεο, θα το απολαμβάνεις δίχως κόπο!

Κάποια μανταρίνια ξεφλουδίζονται δύσκολα. Πάρτε, λοιπόν, μια σύριγγα με νερό και τρυπήστε το μανταρίνι, για να ρίξετε το νερό στο κέντρο!

Δείτε το βίντεο με αυτό και άλλα κόλπα!

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share