Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μόνο το 5% των ανθρώπων μπορεί να βρει το κρυμμένο φλαμίνγκο σε δευτερόλεπτα...Εσείς;

Δοκιμάστε το

25 Μαρτίου 2020 10:23
Μόνο το 5% των ανθρώπων μπορεί να βρει το κρυμμένο φλαμίνγκο σε δευτερόλεπτα...Εσείς;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το 95% των ανθρώπων αδυνατεί να βρει το κρυμμένο φλαμίνγκο στην φωτογραφία, η οποία δεν είναι προϊόν φωτομοντάζ. Εσείς μπορείτε να λύσετε το τεστ παρατηρητικότητας;

Το 1992, ο τυφώνας Andrew χτύπησε τη Φλόριντα νότια του Μαϊάμι με ταχύτητες που έφταναν πάνω από 165 mph. Οι άνθρωποι στην περιοχή είτε είχαν εκκενώσει τα σπίτια τους ή είχαν κρυφτεί σε καταφύγια, όπως έκαναν και τα ζώα στο ζωολογικό κήπο του Μαϊάμι.

Προκειμένου να μπορέσουν να παρέχουν καταφύγιο για όλα τα ζώα στον ζωολογικό κήπο, επέλεξαν να στεγάσουν το κοπάδι των φλαμίνγκο σε ένα μπάνιο. Η έλλειψη παραθύρων και η σταθερότητα της κατασκευής θα τα κρατούσε ασφαλή κατά τη διάρκεια του τυφώνα και το δωμάτιο ήταν παραγεμισμένο με άφθονο σανό για να κρατήσει τα όμορφα πουλιά όσο πιο άνετα γινόταν.

Από εκείνο το περιστατικό έχει τραβηχτεί η παρακάτω φωτογραφία, όμως ένα από τα φλαμίνγκο ήταν λίγο ντροπαλό εκείνη την ημέρα και επέλεξε να κρυφτεί αντί να ποζάρει. Μπορείτε να το εντοπίσετε;

Αν σας φάνηκε εύκολο δείτε εδώ ακόμα ένα τεστ παρατηρητικότητας με έναν σκύλο, το οποίο έγινε viral.

Είσαι σπίτι; Κάνε το τεστ παρατηρητικότητας για έξυπνους: Το 78% αποτυγχάνει να το λύσει

Βρήκαμε αυτό το τεστ παρατηρητικότητας για να περάσει ευχάριστα η ώρα στο σπίτι, Το 78% αποτυγχάνει να το λύσει...Εσύ;

Μια μελέτη λέει ότι στον σύγχρονο κόσμο, η ανθρώπινη προσοχή μειώνεται – στην πραγματικότητα, η μέση διάρκεια συγκέντρωσης είναι μικρότερη από αυτή ενός χρυσόψαρου. Λοιπόν, σίγουρα πρέπει να αλλάξουμε αυτήν την κατάσταση και να εξασκήσουμε την προσοχή μας. Μπορούμε να ξεκινήσουμε με κάτι απλό όπως τα τεστ, για παράδειγμα.

Μας αρέσει να λύνουμε αινίγματα και θεωρούμε ότι αυτό όχι μόνο είναι διασκεδαστικό, αλλά και χρήσιμο. Επομένως, προτείνουμε να ελέγξετε την συγκέντρωσή σας. Και μην ξεχάσετε να υπολογίσετε πόσες σωστές απαντήσεις θα λάβετε στο τέλος!

1. Πόσα πόδια βλέπετε;


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share