Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτός ο σκύλος φαίνεται να είναι καλυμμένος με αίματα - Μόλις τον είδαν τρόμαξαν αλλά όταν κατάλαβαν τι συνέβη "έμειναν"...

Θα λιώσετε

24 Μαρτίου 2020 11:53
Αυτός ο σκύλος φαίνεται να είναι καλυμμένος με αίματα - Μόλις τον είδαν τρόμαξαν αλλά όταν κατάλαβαν τι συνέβη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι σπάνιο το ότι μια εικόνα μπορεί τόσο γρήγορα να σε κάνει να σκεφτείς ένα από τα χειρότερα πράγματα. Αυτός ο σκύλος φαίνεται να είναι καλυμμένος με αίματα αλλά...Διαβάστε στο Athensmagazine.gr

Με την πρώτη ματιά, η εικόνα ενός κουταβιού που βρίσκεται ανάσκελα, σαν να χτυπήθηκε άγρια ​​από ένα μαφιόζικο δράστη, είναι πάρα πολύ τρομακτικό για να το αντέξει κανείς. Ευτυχώς όμως, όλα δεν είναι όπως φαίνονται, όπως δείχνουν και άλλες εικόνες ότι το κουτάβι είναι πράγματι ζωντανό και καλά.

Διαπιστώνεται ότι το κουτάβι υπονόμευσε κατά λάθος το θάνατό του και σχεδόν μας έδωσε καρδιακή προσβολή μετά από μια επιδρομή που έκανε στο ψυγείο, και τελικά κατέληξε να κάθεται σε αυτήν την τρομακτική στάση.

Η αποκάλυψη της αλήθειας πίσω από αυτή τη σιωπηρή σκηνή θανάτου έχει αποδειχθεί αρκετά δύσκολη, με το συγκεκριμένο σκύλο να ονομάζεται ποικιλόμορφα ως Candy και Gody και τα τρόφιμα τα οποία εντοπίζονται σε διαφορετικές αναφορές είναι μαρμελάδα, καρπούζι και φρούτα. Υπάρχει επίσης το ζήτημα αν η εικόνα ήταν φτιαχτή ή αυθεντική.

Από ό, τι μπορώ να αποκρυπτογραφήσω, φαίνεται ότι ο σκύλος που απεικονίζεται στην φωτογραφία είναι ο Gody και η Candy είναι ένα παλαιότερο σκυλί στην οικογένεια, πιθανώς ένας γονέας.

Το Dog Squad TV ανέφερε αρχικά ότι το φαγητό ήταν φρούτα δράκου, η οποία είναι επίσης γνωστή ως pitahaya ή φράουλα αχλάδι. Ωστόσο, ένα βίντεο που μοιραζόταν στο παρελθόν στη σελίδα Facebook Candy The Corgi δείχνει ότι ένα καρπούζι αφήνεται για ένα σκύλο που κοιμάται με τον ίδιο τρόπο στο ίδιο δωμάτιο - παρόλο που το εν λόγω σκυλάκι φαίνεται λίγο μεγαλύτερο, οπότε μπορεί να είναι και ο Candy.

Για να συνοψίσουμε λοιπόν, φαίνεται ότι το κουτάβι είναι ένας σκύλος που ονομάζεται Gody, με έδρα το Βιετνάμ, που κοιμόταν σε αστεία θέση μετά από μια αταξία είτε από κάποια μαρμελάδα είτε από ένα καρπούζι, το οποίο μάλλον σκόπιμα αφέθηκε από τους ιδιοκτήτες του.

Τα σκυλάκια μας σοκάρουν με τις πράξεις τους και πολλές φορές δεν τις περιμένουμε, όπως θα δείτε και εδώ άλλο έναν να κάνει κάτι απίστευτο, τον οποίο κατέγραψε κρυφή κάμερα το βράδυ.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share