Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Εκείνη έπαθε κρίση πανικού και έστειλε στο αγόρι της ένα θλιβερό μήνυμα - Αυτός απάντησε κάτι που συγκλόνισε τους πάντες

Σοκαριστικό!

24 Μαρτίου 2020 10:07
Εκείνη έπαθε κρίση πανικού και έστειλε στο αγόρι της ένα θλιβερό μήνυμα - Αυτός απάντησε κάτι που συγκλόνισε τους πάντες

Έπαθε κρίση άγχους και του έστειλε το πιο σοκαριστικό μήνυμα. Η απάντησή του ήταν άξια συγχαρητηρίων!

Οι ψυχικές ασθένειες είναι μέρος της ζωής μας που πολλοί δεν κατανοούν ή αποτελεί θέμα ταμπού. Αν και οι αγχώδεις διαταραχές είναι από τις πιο κοινές ψυχικές ασθένειες, ο στιγματισμός τους συνεχίζει να προκαλεί δυσκολίες για τα άτομα που πάσχουν από αυτές.

Σύμφωνα με την Αμερικάνικη Ένωση για το Άγχος και την Κατάθλιψη, 40 εκατομμύρια Αμερικανοί από 18 ετών και άνω πάσχουν από άγχος, και περίπου στους μισούς από αυτούς γίνεται διάγνωση για κάποια μορφή αγχώδους διαταραχής, όπως ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, διαταραχή μετατραυματικού στρες, φοβίες και διαταραχή πανικού.

Με τέτοιες στατιστικές, είναι άξιο απορίας γιατί ακόμα δεν παρέχουμε επαρκή στήριξη σε τέτοια άτομα που έχουν ανάγκη από βοήθεια και καθημερινά αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Η Callie είναι ένα τέτοιο άτομο που ζει καθημερινά με άγχος και πριν από μερικές εβδομάδες δημοσίευσε στο Facebook μια ανάρτηση για να δείξει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με την διαταραχή της.

Δείτε τι ψυχοσωματικά προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει η κρίση άγχους!

Το γραπτό μήνυμα ενός άντρα μετά από ραντεβού στο Tinder που έγινε viral!

Οι εφαρμογές γνωριμιών, όπως το Tinder, έχουν αλλάξει εντελώς τον κόσμο του «dating». Η πρώτη επαφή γίνεται από απόσταση και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Και αν η εφαρμογή αποφασίσει ‘ότι ταιριάζεις με κάποιον, τότε σου προτείνει με ποιον να βγεις ραντεβού. 5+1 τρόποι για να κατακτήσετε τον άντρα που θέλετε!

Υπάρχουν βέβαια πολλές αποτυχίες σε αυτά τα «ταιριάγματα». Και κάποιες άλλες, κατέληξε σε τρομακτικές εμπειρίες. Στις πιο απλές περιπτώσεις, είτε ο ένας είτε ο άλλος, χρησιμοποιούν υπόγειες τακτικές για να αποφύγουν να ξαναβγούν, αν το πρώτο ραντεβού δεν ήταν όπως το ήθελαν.

Παρολ’ αυτά, ένας άντρας μετά από ραντεβού μέσω Tinder, έστειλε ένα γραπτό μήνυμα στην κοπέλα που έγινε viral. Το μήνυμα ανέβηκε στο Reddit, όπου συγκέντρωσε πολλά upvotes.

Η συνομιλία τους ήταν η εξής:

«Σε ευχαριστώ για το πρωινό»

«Παρακαλώ. Αλλά θα είμαι ειλικρινής, δεν νομίζω ότι έχουμε πολλά κοινά. Μου ήταν δύσκολο να συνεχίσω τις συνομιλίες μας και δεν θα ήθελα να επιδιώξω κι άλλο ραντεβού. Καλή τύχη στην καριέρα σου στην αεροπορία. Ελπίζω να είναι ακριβώς αυτό που ευχόσουν να είναι».

«Οκ, συμφωνώ αλλά σε ευχαριστώ. Το ελπίζω. Καλή τύχη και σε εσένα».

Η συνομιλία εκτός από το Reddit, έγινε viral και σε Facebook και Twitter. Η κοπέλα αργότερα επιβεβαίωσε στο Reddit πως εκείνο ήταν το πρώτο και μοναδικό ραντεβού τους. Εσείς πιστεύετε ότι το χειρίστηκε σωστά

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share