Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Μπορείς να βρεις που είναι η πατάτα; Μόνο το 5% μπορεί! Εσύ;

Το κουίζ που έχει τρελάνει το διαδίκτυο

22 Μαρτίου 2020 21:20
Μπορείς να βρεις που είναι η πατάτα; Μόνο το 5% μπορεί! Εσύ;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είσαι από εκείνος που καυχίεται πως βλέπει και στα 100 μέτρα λαγό; Τότε αυτό το κουίζ είναι για σένα. Μόλις το 5% όσων έχουν δει την παρακάτω φωτογραφία έχουν εντοπίσει για το που είναι η πατάτα.

Επίσης, ανακαλύψαμε το quiz που δεν μπορεί να λύσει το 98% των ανθρώπων. Η φωτογραφία απεικονίζει ένα κοπάδι γκνου, ωστόσο ανάμεσα υπάρχει μια ζέβρα. Μπορείς να την βρεις;

Αν σου πάρει κάτω από 1 λεπτό για να το βρεις, τότε έχεις εξαιρετική όραση, αν το εντοπίσεις μέσα στο δίλεπτο είναι φυσιολογική η όρασή σου και από τα 3 και πάνω τότε μάλλον θα χρειαστείς σύντομα μια επίσκεψη στον οφθαλμίατρό σου!

99% των ανθρώπων δεν μπορεί να βρει τα 16 ζώα της φωτογραφίας - Εσύ μπορείς;

Το κουίζ αυτό θα σε τρελάνει. Λιγότεροι από τους μισούς κατορθώνουν να δουν στη φωτογραφία το σύνολο των 16 ζώων που κρύβονται σε αυτή.

Σταθείτε στην πρώτη φωτογραφία και κάντε την προσπάθειά σας να τα εντοπίσετε, σημειώνοντας σ' ένα χαρτί.

Στη δεύτερη φωτογραφία θα βρείτε τις απαντήσεις για να κάνετε την επαλήθευση και να τεστάρετε την παρατηρητικότητά σας!

Σας φάνηκε εύκολο; Τότε δείτε εδώ έναν μαθηματικό γρίφο που δεν πρόκειται να λύσετε με τίποτα.

12% των ανθρώπων μπορεί να βρει τη γάτα ανάμεσα στις κουκουβάγιες - Εσύ μπορείς;

Βρήκαμε ένα test για δυνατούς λύτες! Μόνο το 12% των ανθρώπων μπορεί να βρει τη γατούλα μέσα στις κουκουβάγιες! Εσύ μπορείς; Για δες...

Ένας Ούγγρος καλλιτέχνης δημοσίευσε με μια νέα εικόνα έναν γρίφο, που είναι εξίσου δύσκολος και διασκεδαστικός. Όπως θα δείτε, η εικόνα έχει δύο από τα αγαπημένα ζώα του διαδικτύου: γάτες και κουκουβάγιες! Κάπου ανάμεσα στις σειρές από χαριτωμένες κουκουβάγιες κρύβεται μια γάτα. Ο καλλιτέχνης έκρυψε το γατάκι αρκετά καλά, οπότε αν στην αρχή δεν καταφέρετε να το βρείτε, δοκιμάστε ξανά!

Αυτοί οι τύποι εικόνων είναι, κατά μία έννοια, οπτικές ψευδαισθήσεις. Οι οπτικές ψευδαισθήσεις έχουν να κάνουν με τις αλληλεπιδράσεις ανάμεσα στα μάτια, τον εγκέφαλο μας, και την αντίληψη μας. Δηλαδή, τα μάτια μας αντιλαμβάνονται οπτικά μια εικόνα και στέλνουν τις πληροφορίες στον εγκέφαλό μας για να τις επεξεργαστεί.

Κρυμμένες εικόνες όπως αυτές έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν τη συνολική μας οπτική αντίληψη. Είναι επίσης ένας διασκεδαστικός τρόπος για να βρείτε τι παρατηρείτε αμέσως και τι αποτυγχάνετε να δείτε. Δοκιμάστε και μόνοι σας αν μπορείτε να βρείτε την γάτα!

Καταφέρατε να εντοπίσετε τη γάτα; Μερικοί την βρήκαν αμέσως, ενώ άλλοι δυσκολεύτηκαν. Αφήστε μας στα σχόλια αν τα καταφέρατε. Αν σας φαίνεται εύκολο, δείτε εδώ ένα ακόμα test με σκύλους και αγελάδες. Σίγουρα, δεν θα το λύσετε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share