Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μια μητέρα έβγαλε φωτογραφία τον γιο της με έναν φίλο του - Παρατηρήσετε καλύτερα όμως και θα "μείνετε"

Τι κρύβει;

21 Μαρτίου 2020 14:40
Μια μητέρα έβγαλε φωτογραφία τον γιο της με έναν φίλο του - Παρατηρήσετε καλύτερα όμως και θα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία φωτογραφία που έβγαλε μια μητέρα με τον γιο της και έναν φίλο του έγινε viral. Αν παρατηρήσετε θα δείτε το σημάδι εκ γενετής του γιου της.

«Ο Γκραντ δεν είχε πρόβλημα με το σημάδι εκ γενετής του, αλλά όλοι οι υπόλοιποι φαίνεται να έχουν,» γράφει η μητέρα στη δημοσίευσή της. Το κόκκινο σημάδι εκ γενετής στο αριστερό του μάτι και μάγουλο είναι κάτι φυσιολογικό για το παιδί. Αλλά είναι αξιοπρόσεχτο από τους άλλους και με κάθε χρόνο που περνάει, ο Grant ενοχλούνταν περισσότερο από τις παρατηρήσεις και τις αδιάκριτες ερωτήσεις των αγνώστων.»

Μια μέρα, για πρώτη φορά στη ζωή του, ο Γκραντ είπε στη μητέρα του Μάντελαϊν ότι μακάρι να μην είχε γεννηθεί με το σημάδι.

Η μητέρα του εξεπλάγη από την αντίδραση του γιου της. «Ποτέ δε του έκανε αίσθηση, και έτσι επόμενο ήταν να κάνουμε ερωτήσεις. Ρωτήσαμε αν δε του άρεσε πια, και απάντησε ‘Όχι δε με ενοχλεί αυτό. Έχω κουραστεί από ανθρώπους να με ρωτάνε γι’ αυτό ή προσπαθούν να αγγίξουν το πρόσωπό μου.’ Μου ράγισε τη καρδιά.»

Μια μέρα, ένα αγόρι στο σχολείο, άλλαξε τα πάντα για τον Γκραντ.

«Το μόνο που ήξερα από τον Γκραντ για αυτό το αγόρι είναι ότι είχε κοκκινωπά μαλλιά και ότι ήταν ιδιαίτερα ευγενικό προς το γιο μου,» προσθέτει η Μάντελαϊν.

Το αγόρι πλησίασε τον Γκραντ και έκανε ερωτήσεις για το σημάδι του. Ο Γκράντ εξήγησε όσα ήξερε στο αγόρι και εξεπλάγη από την απάντησή του.

«Ε λοιπόν, το σημάδι σου είναι φοβερό!» του απάντησε το αγόρι.

«Όταν μου το είπε, ήξερα ότι έπρεπε να βρω αυτό το παιδί. Ο Γκραντ μου είπε ότι είχε μια τέλεια μέρα στο σχολείο. Δε τον είχα ξαναδεί τόσο χαρούμενο.»

Τις επόμενες μέρες, η Μάντελαϊν έβαλε σκοπό να βρει το αγόρι που έφτιαξε τη διάθεση του γιου της. «Ήταν μια τόσο ώριμη κίνηση για ένα παιδί, πίστευα ότι θα είναι στην ηλικία του Γκραντ,» αναφέρει η ίδια. Όταν τελικά τον εντόπισε, δεν είχε καν κοκκινωπά μαλλιά. Το όνομά του είναι Τάκερ και οι γονείς του φέρεται να σοκαρίστηκαν όταν ο γιος τους συναναστράφηκε με τον Γκραντ.

«Φαίνεται ότι ο Τάκερ είναι ένα πολύ ντροπαλό παιδί. Οι γονείς είπαν ότι δεν είναι κάτι που συνηθίζει, αλλά νιώθουν περήφανοι που έμαθαν ότι είναι τόσο καλόκαρδος.»

Όταν τα αγόρια συναντήθηκαν ξανά, βγήκαν μαζί σε μια φωτογραφία, που γρήγορα έγινε viral.

«Χάρηκα που άγγιξε τόσους ανθρώπους,» συμπληρώνει η μητέρα. Έχοντας ανανεωμένη αυτοπεποίθηση, ο Γκραντ αποφάσισε να κάνει μια σχολική εργασία για τα σημάδια εκ γενετής.

«Τα παιδιά άρχισαν να τον πλησιάζουν με διαφορετικά σχόλια αυτή τη φορά, του τύπου ‘Είδα την εργασία σου, ήταν φοβερή!’»

Η ιστορία γρήγορα έγινε viral, με πολλούς να επιδοκιμάζουν τη κίνηση του Τάκερ, που έκανε τον Γκραντ να αποδεχτεί την εξωτερική του εμφάνιση και να αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Ακόμα μια φωτογραφία που έχει κάνει πάταγο και αν την παρατηρήσετε καλύτερα θα καταλάβετε ότι δεν είναι αυτό που δείχνει είναι και αυτή εδώ με μια κοπέλα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share