Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η γυναίκα του καθόταν μόνη της στο τραπέζι...Όταν την είδε κατάλαβε τι συνέβη

Δεν παραπονιόταν για τίποτα

20 Μαρτίου 2020 10:10
Η γυναίκα του καθόταν μόνη της στο τραπέζι...Όταν την είδε κατάλαβε τι συνέβη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η γυναίκα καθόταν μόνη της στο τραπέζι και έτρωγε, χωρίς να παραπονιέται για κάτι. Όταν την είδε όμως ο άνδρας της κατάλαβε τι είχε συμβεί.

Ο Φίλιπ ζει στη Νέα Υόρκη με τη γυναίκα του,Τζέσικα. Η Τζέσικα είναι μία νοσοκόμα και έχει αφιερώσει τη ζωή της στο να φροντίζει ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Παρόλο που ποτέ δεν γκρινιάζει ούτε παραπονιέται, ο Φίλιπ ξέρει πως κατά βάθος έχει κουραστεί πάρα πολύ.

Πρόσφατα έκανε μία ανάρτηση με ένα γράμμα που είχε γράψει αφιερωμένο στη σκληρά εργαζόμενη γυναίκα του.

Την είδε που έκατσε βιαστικά να φάει μετά από βάρδια 14 ωρών. Το βραδινό της ήταν ένα σάντουιτς. Έφαγε βιαστικά και πήγε να κοιμηθεί, έτσι ώστε να είναι ξεκούραστη για την επόμενη μέρα.

«Το πρωί, κάνει ντους, πιάνει τα μαλλιά της βιαστικά, παίρνει το πρωινό της, μας φιλάει και φεύγει για δουλειά.»

Είναι συχνό φαινόμενο οι γυναίκες να είναι υποτιμημένες από τους άντρες τους, αλλά δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο στην περίπτωση αυτή. Σε αντίθεση μάλιστα με άλλες νοσοκόμες, σαν αυτή που θα δείτε εδώ, η οποία κάνει φρικιαστικά πράγματα σε ασθενείς, η Τζέσικα αποτελεί πρότυπο.

Περιμένετε να δείτε το μήνυμα που θέλει να δώσει ο άντρας της στον κόσμο..

“Αυτή είναι η γυναίκα μου η Τζέσικα που τρώει το βραδινό της μετά από 14 ώρες δουλειά.”Ξυπνάει πολύ νωρίς και ετοιμάζεται για τη δουλειά. ”

"Στην δουλειά της φροντίζει για όλων των ειδών τους αρρώστους. Είτε είναι εγκεφαλικό, είτε ατύχημα, είτε κάποια σοβαρή ασθένεια, θα είναι εκεί για να σας φροντίσει.”

“Δουλεύει και το μεσημέρι και σπάνια προλαβαίνει να κάτσει. Μετά από 14 ώρες δουλειά, βγάζει τα παπούτσια και θέλει απλά να κάτσει κάτω. Δεν την ρωτάω πως ήταν η μέρα της γιατί σπάνια θέλει να μιλήσει για τη δουλειά της, αλλά αυτό δεν με πειράζει. Εάν θελήσει να μιλήσει, θα την ακούσω.”

“Κάποιες φορές έρχεται χαρούμενη και άλλες λυπημένη. Αλλά ανεξάρτητα του πώς νιώθει, πάντα είναι στην ώρα της για την βάρδια της. Την αγαπάω με όλη μου τη ψυχή. Η γυναίκα μου είναι ο ήρωάς μου.”

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share