Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Την ώρα που έκανε ντους μπήκε ο σκύλος της και άρχισε να την δαγκώνει - Δεν φαντάζεστε τον λόγο

Της έσωσε την ζωή

19 Μαρτίου 2020 16:59
Την ώρα που έκανε ντους μπήκε ο σκύλος της και άρχισε να την δαγκώνει - Δεν φαντάζεστε τον λόγο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Νόλα έκανε μπάνιο αμέριμνη όταν ο σκύλος της μπήκε μέσα και άρχισε να την δαγκώνει, σαν να προσπαθεί να της πει κάτι. Τελικά κατάφερε να της σώσει την ζώη.

Μια μέρα, η Νόλα και ο Ρίτσαρντ Ντέιβις αποφάσισαν να πάρουν σπίτι τον Πάτσις. Τον έβαλαν στον αυτοκίνητο και τα παιδιά τους τον περιτριγύρισαν ενθουσιασμένα. Ο γιος τους, Άντριου, και η κόρη τους,Κλάρα, ήταν περιχαρείς που απέκτησαν επιτέλους σκύλο.

Ωστόσο, η Νόλα άρχισε να παρατηρεί κάτι για τον Πάτσις. Μεγάλωνε όλο και περισσότερο και το σπίτι τους δεν ήταν κατάλληλο για έναν τόσο μεγάλο σκύλο. Η Νόλα και ο Ρίτσαρντ έκαναν μια οικογενειακή σύσκεψη και ανακοίνωσαν ότι θα ξεφορτώνονταν τον Πάτσις.

O Andrew διαμαρτυρήθηκε ότι ήταν κακή ιδέα. Δεν υπήρχε περίπτωση να τους αφήσει απλά να ξεφορτωθούν τον καλύτερο του φίλο. Η Νόλα συμφώνησε να καθυστερήσουν την απόφαση μερικές μέρες. Το ίδιο βράδυ αποφάσισε να κάνει ένα μπάνιο. Τότε τα πράγματα άρχισαν να γίνονται παράξενα. Ξαφνικά, μπήκε μέσα στην τουαλέτα ο Πάτσις.

Ο Πάτσις σιχαινόταν την τουαλέτα γιατί μισούσε το μπάνιο. Το απέφευγε με κάθε τρόπο, αλλά τώρα δεν έβγαινε έξω με τίποτα. Άρχισε να δαγκώνει τον καρπό της Νόλα , χωρίς να ασκεί πίεση, σαν να την δάγκωνε για να την τραβήξει. Η Νόλα βγήκε από την μπανιέρα και όταν άνοιξε την πόρτα, είδε ολόκληρο το σπίτι να έχει πάρει φωτιά. Ο Πάτσις άρπαξε την Νόλα και την οδήγησε μέσα από τις φλόγες.

Μόλις βγήκε έξω, όπου περίμενε η οικογένεια της, η Νόλα προσπάθησε να ξαναμπεί μέσα, αλλά ο Πάτσις δεν την άφησε. Τότε έγινε έκρηξη στο σπίτι.

Ο Πάτσις έσωσε την ζωή της Νόλα όχι μία, αλλά δύο φορές. Ο ηρωικός σκύλος τιμήθηκε από τον Ερυθρό Σταυρό και φυσικά, η οικογένεια Ντέιβις αποφάσισε να μην τον ξεφορτωθεί! Κάτι αντίστοιχο συνέβη και σε μ ια άλλη οικογένεια, όταν ο σκύλος της άρχισε να γαβγίζει, όπως θα διαβάσετε εδώ.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share