Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: 10χρονος κάλεσε την αστυνομία επειδή ο γονείς του ήθελαν να του δώσουν...

Απίστευτο!

19 Μαρτίου 2020 10:34
Αδιανόητο: 10χρονος κάλεσε την αστυνομία επειδή ο γονείς του ήθελαν να του δώσουν...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αστυνομία καθημερινά δέχεται άπειρες κλήσεις, άλλες για σοβαρά περιστατικά κι άλλες για τον πιο ανούσιο λόγο. Όταν τους κάλεσε όμως αυτός ο πιτσιρικάς έμειναν πραγματικά με το στόμα ανοιχτό.

Οι γονείς ενός 10χρονου αγοριού από τον Καναδά του έδωσαν να φάει σαλάτα κι εκείνος έξαλλος κάλεσε στην αστυνομία για να τους... καταγγείλει και μάλιστα όχι μία αλλά δύο φορές!

Το περιστατικό έγινε την Τρίτη και το δημοσιοποίησε η αστυνομία του Χάλιφαξ, σύμφωνα με την οποία στο πρώτο τηλεφώνημα ένας εκπρόσωπος του νόμου άκουσε με υπομονή τα παράπονα του 12χρονου για την υγιεινή διατροφή, αλλά φρόντισε να του επισημάνει πόσο σημαντικό είναι να μη γίνεται λάθος χρήση της Άμεσης Δράσης.

Ο μικρός δεν το έβαλε κάτω όμως, λίγο αργότερα τηλεφώνησε ξανά, για να ρωτήσει πότε θα πάνε στο σπίτι του οι αστυνομικοί και δήλωσε ξανά πόσο απεχθάνεται τη σαλάτα. Όταν τελικά οι εκπρόσωποι του νόμου έφτασαν εκεί, μίλησαν στο παιδί τόσο για τις διατροφικές του συνήθειες, όσο και για το πόσο σημαντικό είναι να μην γίνονται άσκοπα τηλεφωνήματα στην Άμεση Δράση, που πιθανώς εμποδίζουν τους αστυνομικούς να ανταποκριθούν σε μία πραγματική κατάσταση ανάγκης.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος κατήγγειλε τους γονείς του, δείτε εδώ για ποιο λόγο το έκανε μια 36χρονη.

Αυτό το αγοράκι πάτησε κατά λάθος ένα κοτόπουλο! Αυτό που ακολούθησε θα σας κάνει να δακρύσετε!

Όλα τα παιδάκια είναι χαριτωμένα και αξιολάτρευτα κι αυτό γιατί είναι αθώα και δεν σκέφτονται και πολύ την κάθε τους πράξη. Είναι πολλές οι πράξεις μικρών παιδιών που μας συγκινούν, όπως αυτή του 6χρονου που τάιζε τον παππού του.

Αυτό το αξιολάτρευτο 6χρονο αγοράκι από την Ινδία πάτησε κατά λάθος με το ποδήλατό του το κοτόπουλο του γείτονά του.

Αμέσως, πήρε μαζί του όσα χρήματα είχε από το χαρτζιλίκι του προκειμένου να πληρώσει για την θεραπεία του και το έτρεξε στο νοσοκομείο.

Η φωτογραφία του μικρού, με το κοτοπουλάκι στο ένα χέρι και ένα ινδικό χαρτονόμισμα δέκα ρουπιών στο άλλο, έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ιστορία έγινε γνωστή μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook στην οποία ο χρήστης Σανγκά διηγήθηκε την ιστορία για το πώς ο Ντερέκ προσπάθησε να σώσει τη ζωή του κοτόπουλου που πάτησε κατά λάθος.

Η ανάρτηση με τον μικρό μπόμπιρα έχει πάνω από 90.000 κοινοποιήσεις και περίπου 200.000 likes. Η γλυκιά του πράξη και η ευαισθησία της σκέψης του δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο και οι χρήστες των social media απάντησαν με εικονικά χειροκροτήματα και αγάπη για την αθωότητα και τη συμπόνια του μικρού αγοριού.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share