Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτό το φίδι το αγαπούν όλα τα παιδιά - Μόλις δείτε το λόγο θα μείνετε άφωνοι!

Απίστευτο!

19 Μαρτίου 2020 09:00
Αυτό το φίδι το αγαπούν όλα τα παιδιά - Μόλις δείτε το λόγο θα μείνετε άφωνοι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην Ινδία τα περισσότερα φίδια κυκλοφορούν ελεύθερα και μάλιστα πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούνται γητευτές φιδιών. Το συγκεκριμένο φίδι όμως έχει κάτι το ιδιαίτερο που το κάνει αγαπητό σε όλα τα παιδιά. Τι είναι αυτό άραγε;

Κάθε παιδί εκπαιδεύεται να χειρίζεται δηλητηριώδη φίδια έτσι ώστε όταν θα μεγαλώσει να μπορεί να γίνει άξιος γητευτής φιδιών. Ένα φίδι, όμως, στο συγκεκριμένο χωριό, φαίνεται πως έχει γίνει το αγαπημένο των παιδιών και ο σταρ της περιοχής έχοντας ένα «χαμογελαστό πρόσωπο» στην πλάτη του όπως λένε οι κάτοικοι.

Ο 44χρονος Ουτάμ που είναι εκπαιδευτής αναφέρει ότι οι χωρικοί θεωρούν καθήκον τους να μυήσουν τα νέα μέλη της κοινότητας στο χειρισμό των φιδιών το συντομότερο δυνατό. «Η εκπαίδευση ξεκινάει στα δύο έτη. Τα παιδιά στη συνέχεια διδάσκονται τον τρόπο που χειρίζονται τα φίδια μέχρι να είναι έτοιμα να αναλάβουν τους ρόλους τους στην κοινότητά μας. Πριν βγουν τα παιδιά έξω θα πρέπει να γνωρίζουν όλα τα σχετικά με τα φίδια» λέει ο ίδιος.

Όπως αναφέρεται, επίσης, τα φίδια απολαμβάνουν μια ιερή θέση στο συγκεκριμένο χωριό γι' αυτό μπορεί να δει κανείς τα παιδιά ακόμη και από μικρή ηλικία να χειρίζονται τα ερπετά. Το συγκεκριμένο όμως φίδι έχει ξεχωρίσει και προσελκύει το ενδιαφέρον ιδιαίτερα των παιδιών έχοντας γίνει η μασκότ της περιοχής.

Μπορεί το συγκεκριμένο φίδι να είναι ιδιαίτερα φιλικό με όλους και κυρίως με τα παιδιά, κάτι τέτοιο όμως είναι εξαιρετικά σπάνιο, δείτε τι συνέβη όταν ένας άνδρας μετέφερε ένα φίδι με τη μηχανή του!

Αυτό το φίδι αξίζει Όσκαρ - Ο λόγος; Θα σας αφήσει άφωνους!

Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορα περίεργα φίδια και τα περισσότερα μας προκαλούν τρόμο! Αυτό το φίδι όμως έχει κάτι τόσο ιδιαίτερο που σε όλους προκαλεί γέλιο. Τι είναι αυτό; Έχει ένα μοναδικό ταλέντο στην ηθοποιία!

Αυτό το φίδι παριστάνει το πεθαμένο με τεράστια επιτυχία! Μόλις πάει κάποιος να το σηκώσει εκείνο προσποιείται πως χάνει τις αισθήσεις του και παραμένει ακίνητο. Όταν όμως τους πείσει και εκείνοι το γυρίσουν ανάποδα εκείνο κουνιέται και πάλι κανονικά! Και αυτή είναι ίσως η μοναδική φορά που κάποιος δεν φοβάται καθόλου να αγγίξει ένα φίδι ίσα ίσα που μάλλον το ευχαριστιέται κιόλας!

Ωστόσο, μην ξεχνάμε πως τα φίδια όπως και όλα τα ζώδια είναι ιδιαίτερα προστατευτικά με τα μικρά τους. Δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας άντρας επιχείρησε να αρπάξει τα αυγά ενός φιδιού.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share