Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γιατί μόνο αυτή; Τη δουλειά που κάνει αυτή η 27χρονη θα θέλαμε όλοι να την κάνουμε…

Ζηλέψαμε!

18 Μαρτίου 2020 15:05
Γιατί μόνο αυτή; Τη δουλειά που κάνει αυτή η 27χρονη θα θέλαμε όλοι να την κάνουμε…

Την πιο…γλυκιά και νόστιμη δουλειά στον κόσμο κάνει μάλλον μία 27χρονη γυναίκα από την Βρετανία, αφού πληρώνεται για να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και να δοκιμάζει σοκολάτες.Η Άλεξ Έμερσον-Γουάιτ καλείται να διαλέξει τα καλύτερα προϊόντα για είδη ζαχαροπλαστικής γνωστής εταιρείας.

Συγκεκριμένα η Άλεξ καταναλώνει περίπου 130 σοκολάτες την εβδομάδα και ανάλογα με τη γεύση τους επιλέγει αυτές που την ενθουσιάζουν, χρησιμοποιώντας την πείρα της και τις ικανότητές της στο να ξεχωρίζει το καλό προϊόν.

Όσο για τα προβλήματα που ενδεχομένως αντιμετωπίσει από την αύξηση βάρους και από την επιβάρυνση της υγείας της η 27χρονη εξηγεί: «Υπάρχει περίπτωση να πάρω σε μια βδομάδα μέχρι και 5 κιλά. Φροντίζω να τρέφομαι υγιεινά στα υπόλοιπα γεύματα και κάνω καθημερινά γυμναστική».

Μια ακόμα περίεργη δουλειά είναι και οι αισθησιακές φωνές των ροζ γραμμών!

Πλήρωσε τα ψώνια ενός άνδρα στην ουρά! Μέρες αργότερα έγινε στη δουλειά της κάτι συγκλονιστικό!

Πλήρωσε τα ψώνια ενός άνδρα στην ουρά! Μέρες αργότερα έγινε στη δουλειά της κάτι συγκλονιστικό! Δείτε τι είπε μια γυναίκα: "Παντρεύτηκα για να έχω έναν άνθρωπο που .."

Μια καλή πράξη μιας γυναίκας από την πολιτεία της Τζόρτζια των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων του 2015, είχε ως αποτέλεσμα να γίνει μια ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια, που θα είχε αποδέκτες ασθενείς με καρκίνο. Το μόνο που έκανε η Τρέισι Γουόλσολ ήταν να πληρώσει τα ψώνια ενός άνδρα.

“Όταν παρατήρησα ότι ένας κύριος είχε ξεχάσει το πορτοφόλι του στο σούπερ μάρκετ, πλήρωσα για τα ψώνια του. Ήταν μονάχα φρούτα – δεν κόστισε παραπάνω από 8 δολάρια”, έγραψε η ίδια σε μια δημοσίευση το Facebook. Όταν πλήρωσε τα ψώνια του, είπε στον άντρα το μικρό της όνομα, αντάλλαξαν ευχές για τα Χριστούγεννα και έφυγαν από το κατάστημα.

Μετά το περιστατικό, ο άντρας εντόπισε τηνΓουόλσολ, που φορούσε ένα μπλουζάκι που είχε πάνω το λογότυπο του κέντρου υγείας Piedmont. Ανακάλυψε ότι η γυναίκα εργαζόταν στο Ινστιτούτο Καρκίνου Piedmont. Αποφάσισε να δωρίσει 10.000 δολάρια στον οργανισμό στο όνομά της. Η Γουολσολ έμαθε για το δώρο, όταν επικοινώνησαν μαζί της από ίδρυμα Piedmont. Ο άντρας, που ήθελε να παραμείνει ανώνυμος, είχε κάνει δωρεά και στο παρελθόν.

Η Γουόλσολ δήλωσε στο ABC News ότι το να πληρώσει για τα ψώνια του ήταν “ενστικτώδες.” Στην σελίδα της στο Facebook αναφέρει «τα μικρά πράγματα είναι που έχουν μεγαλύτερη σημασία», όπως αναφέρει το fanpage.

Αναμφίβολα, είναι χαρούμενη που μια ευγενική πράξη έγινε κάτι σπουδαίο. «Είμαι απλά ενθουσιασμένη που μια απλή πράξη έκανε τεράστια διαφορά και είχε αντίκτυπο σε πολλούς ανθρώπους», δήλωσε η Γουόλσολ στο ABC News. Μοιραστείτε αυτή την απίστευτη ιστορία με τους φίλους σας!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share