Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η 22χρονη Σοφία πάσχει από σύνδρομο Down, είναι μοντέλο και επιχειρηματίας και θέλει να κατακτήσει τον κόσμο

Αξιοθαύμαστη!

18 Μαρτίου 2020 14:57
Η 22χρονη Σοφία πάσχει από σύνδρομο Down, είναι μοντέλο και επιχειρηματίας και θέλει να κατακτήσει τον κόσμο

Αυτή η 22χρονη πάσχει από σύνδρομο Down, είναι μοντέλο και επιχειρηματίας και θέλει να κατακτήσει τον κόσμο

Πρόκειται για τη Sofía Jirau. Η ίδια είναι μοντέλο, ενώ παράλληλα αποτελεί και μία επιτυχημένη επιχειρηματία. Η Sofía Jirau είναι είκοσι δύο ετών. Το νεαρό μοντέλο έχει επίσης καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο. Η ίδια περπάτησε στο catwalk της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη. Η ζωή είναι ένα δώρο για εκείνη. Μάλιστα, φαίνεται πως η ίδια θα κατακτήσει τον κόσμο…

Sofía Jirau: Τι δηλώνει το μοντέλο με σύνδρομο Down

«Θα κατακτήσω τον κόσμο. Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν υπάρχουν όρια. Η καταιγίδα δεν διαρκεί για πάντα. Θα μάθουμε από τις δύσκολες στιγμές και θα δημιουργήσουμε θετικές σκέψεις. Θα κοιτάξουμε τα πάντα σαν τα πιο όμορφα κομμάτια της ζωής μας, ακόμα κι αν πρόκειται για βαθιές ουλές. Θέλω να δείξω στον κόσμο πως διαθέτω ό,τι χρειάζεται ένα μοντέλο για να λάμψει»

Sofía Jirau: Φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στο Instagram, το μοντέλο με σύνδρομο Down, το οποίο είναι και επιχειρηματίας

Ωστόσο δεν είναι το μόνο μοντέλο με σύνδρομο Down, δείτε και αυτό το κοριτσάκι που κάνει λαμπρή καριέρα!

Μωρό με σύνδρομο Down «παίζει» με τα μακαρόνια του και «ραγίζει» καρδιές! (Video)

Ένα βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας πραγματικά «ραγίζει» καρδιές με ένα μωρό με σύνδρομο Down να «παίζει» με τα μακαρόνια του και το μήνυμα της μητέρας του να συγκινεί! Ενώ, ένα μωρό που γεννήθηκε με σχισμένο χείλος και ουρανίσκο χαμογελάει στους γονείς του, μετά από επέμβαση, που του χάρισε ένα νέο στόμα!

Όπως αναφέρει το BBC, η Έμα ξεκίνησε να καταγράφει τον 12 μηνών Αλμπι, αφού ο μικρός έριξε τα μακαρόνια του πάνω στην κοιλιά του και άρχισε να την τρίβει.

Το βίντεο έγινε viral και είχε εκατομμύρια views στο Facebook.

Ο Άλμπι ο οποίος έχει σύνδρομο Down, τρεφόταν με σωληνάκι μέχρι την ηλικία των 5 μηνών. Από τότε τον ενθάρρυναν να παίζει με το φαγητό του ως μέρος της ανάπτυξής του, αλλά το να «κάνει μπάνιο» με αυτό είναι κάτι νέο για την οικογένεια.

Η Ayers είπε: «Αν οι άνθρωποι μπορούν να αντλήσουν χαρά από τον Αλμπι όπως εμείς, τότε είμαστε ενθουσιασμένοι. Όπως οι άλλοι δεν έχουν να τον καθαρίσουν μετά. Όλοι σχολιάζουν πόσο χαριτωμένο μωρό είναι, κανείς δεν ανέφερε τις λέξεις "Σύνδρομο Down", δεν τον έκριναν.

Αν κάποιος που βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με εμάς μπορεί να δει το βίντεο και απλώς να δει τον Albie και όχι τίποτα πίσω από αυτό, τότε αυτό που έγινε είναι εξαιρετικό».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share