Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: Έβαλε την κόρη της να γλείψει οδοντιατρικά εργαλεία - Ο λόγος θα σας κάνει να παγώσετε!

Σοκ!

18 Μαρτίου 2020 10:01
Αδιανόητο: Έβαλε την κόρη της να γλείψει οδοντιατρικά εργαλεία - Ο λόγος θα σας κάνει να παγώσετε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μόδα με τα διάφορα challenge που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο καλά κρατεί. Αυτή τη φορά όμως το περιστατικό είναι πραγματικά αδιανόητο καθώς το challenge δεν το ξεκίνησε κάποια έφηβη ή νεαρή κοπέλα αλλά η μητέρα της.

Η διαδικασία την οποία πρέπει να ακολουθήσεις, να βιντεοσκοπήσεις και να ανεβάσεις στο προσωπικό σου λογαριασμό είναι να γλείψεις ένα αντικείμενο που δεν σου ανήκει και να το επιστρέψεις στη θέση του.

Αυτή τη φορά μία 30χρονη γυναίκα στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα έφτασε στο σημείο να βιντεοσκοπήσει την κόρη της να γλείφει ένα γλωσσοπίεστρο μέσα σε κλινική και να το επιστρέφει στη θέση που το είχαν αφήσει οι γιατροί.

Η μητέρα έκρινε πως ήταν καλή ιδέα να ανεβάσει το βίντεο στο Snapchat, με την ακόμη πιο προκλητική λεζάντα «μην μου λέτε πώς να ζήσω τη ζωή μου».

Girl licks medical supplies at local doctors office

WHAT?! This video appears to show a girl licking a tongue depressor in a local doctor's office and sticking it back in a container. Action News Jax reporter Beth Rousseau will have a full report on CBS47 at 5 p.m.: https://bit.ly/2JtWTwU

Posted by Action News Jax on Wednesday, July 10, 2019

Ωστόσο, το τραγικότερο όλων challenge κυκλοφόρησε μόλις εχθές, είναι το λεγόμενο coronavirus challenge και προτρέπει κόσμο να γλείψει μια... λεκάνη. Δείτε εδώ μια γυναίκα που αποδέχτηκε την πρόκληση!

"Flex Challenge" η νέα μόδα που κάνει το διαδίκτυο να παραληρεί!

Κατά καιρούς στο διαδίκτυο κυκλοφορούν διάφορα challenges, σε απλά ελληνικά, δοκιμασίες, στα οποία προκαλεί ο ένας τον άλλον και κάπως έτσι κάνουν το γύρο ολόκληρου το κόσμου. Μετά την άκρως επιτυχημένη δοκιμασία με το μπουκάλι κατά την οποία αφαιρούσες το καπάκι με μια και μόνο κλωτσιά, την οποία και έφερε εις πέρας εντυπωσιακά ο Σάκης Ρουβάς, η νέα δοκιμασία τεστάρει την ελαστικότητά μας.

Μια φοιτήτρια και γυμνάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα βίντεο στο οποίο είναι ξαπλωμένη μπρούμυτα στο πάτωμα του σπιτιού της με τα χέρια πίσω από την πλάτη της και με ένα άκρως αριστοτεχνικό και ταυτόχρονα περίεργο τρόπο περνάει τα πόδια της σχεδόν πάνω από όλο της το σώμα και σηκώνεται όρθια με μια μόνο κίνηση.

Και κάπως έτσι ξεκίνησε το "Flex Challenge". Το βίντεο της Κράνιτζ κάνει το γύρο του κόσμου και έχει χιλιάδες προβολές. Η νεαρή γυμνάστρια το κάνει να φαίνεται πραγματικά παιχνιδάκι, πολλοί είναι αυτοί που θα την συγχαρούν για την ευλυγισία της, ελάχιστοι όμως αυτοί που θα το προσπαθήσουν κι ακόμη λιγότεροι αυτοί που θα τα καταφέρουν.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share