Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φαίνεται ένα κανονικό κοπάδι από αγελάδες -Παρατηρήστε καλύτερα όμως...Θα πάθετε πλάκα

Δεν πάει το μυαλό σας

16 Μαρτίου 2020 20:45
Φαίνεται ένα κανονικό κοπάδι από αγελάδες -Παρατηρήστε καλύτερα όμως...Θα πάθετε πλάκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η φωτογραφία έχει γίνει viral... Αν και φαίνεται ένα απλό κοπάδι από αγελάδες, αν το παρατηρήσετε λίγο καλύτερα θα μείνετε άφωνοι.

Ο 67χρονος Ίαν– παρατηρητής πτηνών – απολάμβανε το πρωινό του σε ένα καταφύγιο πτηνών όταν παρατήρησε κάτι πολύ παράξενο με το τηλεσκόπιό του. Κάπου στον ορίζοντα βρισκόταν ένα κοπάδι από 30 περίπου αγελάδες που κοιτούσαν όλες στο ίδιο σημείο του χώματος. Δεν είναι το πρώτο συμβάν με αγελάδες που μας παραξενεύει, αφού όπως θα δείτε εδώ, έχουν κάνει πολλά περίεργα για να αποδράσουν.

Το θέμα εδώ όμως δεν είναι οι αγελάδες...Εστιάζοντας με το τηλεσκόπιο, έκπληκτος είδε μια φώκια – όχι παραπάνω από 5 ημερών – που προφανώς είχε αποχωριστεί από τη μητέρα του και είχε χαθεί στο βάλτο. Το δύστυχο ζωάκι μάλλον προσπαθούσε να προσανατολιστεί αλλά βρέθηκε κολλημένη στις λάσπες ανάμεσα στις αγελάδες!

Ο Ίανμάζεψε τη φώκια, την τύλιξε με το μπουφάν του και την κουβάλησε μέχρι τις όχθες της θάλασσας. Από εκεί πήγαν στο Natureland και στη συνέχεια η μικρή φώκια εισήχθη στο Seal Hospital, με το ιατρικό προσωπικό να βάζει τα δυνατά του για να σώσουν το μωρό.


Εκεί της έδωσαν το όνομα Celebration και αμέσως ξεκίνησαν τη θεραπεία. Της έδωσαν πολλά υγρά για να ενυδατωθεί και πολλές ρέγγες για να πάρει λίγο βάρος (είχε χάσει πολλά κιλά).

Μόλις είναι έτοιμη θα απελευθερωθεί πάλι στο φυσικό της περιβάλλον όπου και ανήκει!

Αυτή η αγελάδα δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά της...Ο λόγος; Σπαράζει καρδιές

Αυτή η αγελάδα θα σας κάνει να "λυγίσετε". Δεν σταματούσε να κλαίει όταν αντιλήφθηκε ότι την πάνε για σφαγή. Το βίντεο θα σας συγκλονίσει.

Την Έμμα, την φόρτωσε στο φορτηγό για να την πάει στο σφαγείο ο αγρότης, αλλά με τα δάκρυά της του ράγισε την καρδιά, και αποφάσισε να της χαρίσει την ζωή. Η εικόνα της σοκάρει, όπως και αυτή της αγελάδας που τρέχει πίσω από το φορτηγό με τα μικρά της, και μπορείτε να δείτε εδώ τον λόγο.

Τελικά την άφησε να ξαναμπεί στο κοπάδι, όπου και έτρεχε χαρούμενη. Δείτε το βίντεο που ραγίζει καρδιές:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share