Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτό το 3χρονο κοριτσάκι χτύπησε ένα συμμαθητή της - Μόλις μάθετε το λόγο θα δακρύσετε από τα γέλια!

Θεά!

16 Μαρτίου 2020 15:13
Αυτό το 3χρονο κοριτσάκι χτύπησε ένα συμμαθητή της - Μόλις μάθετε το λόγο θα δακρύσετε από τα γέλια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Viral έχει γίνει ένα μικρό κοριτσάκι ηλικίας μόλις τριών ετών επειδή θέλησε να εξηγήσει γιατί έκανε κεφαλοκλείδωμα σε έναν φίλο της, που απλά της ζήτησε να τον παντρευτεί. Ωστόσο, ένα ακόμη κοριτσάκι που μα ενθουσίασε με τα καμώματά του, δείτε εδώ ένα 2χρονο που της έκαναν δώρο μια μπανάνα!

Η Κίνλεϊ ΜακΦέτριτζ ήταν στο σχολείο της στο Μιζούρι, όταν ένας συμμαθητής της, της ζήτησε να τον παντρευτεί.

Μιλώντας για το περιστατικό στη μητέρα της, που το κατέγραψε σε βίντεο και φυσικά έγινε viral, η Κίνλεϊ αναφέρει: «Τα παιδιά δεν παντρεύονται, γι’ αυτό και του έκανα κεφαλοκλείδωμα».

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που έστειλε η μητέρα της στην εκπομπή Fox2 Now, ακούγεται να ρωτάει την μικρή πώς ήταν η ημέρα της στο σχολείο.

«Τι συνέβη στο σχολείο;» την ρωτά.

Και η Κίνλεϊ απαντά: «Έκανα κεφαλοκλείδωμα στον Τζακ και τον έριξα κάτω».

«Τον έριξες κάτω;» ακούγεται η μαμά λίγο έκπληκτη, ενώ η κόρη της κουνά το κεφάλι για να επιβεβαιώσει τα όσα άκουσε.

Όταν η μητέρα της την ρωτά για ποιο λόγο έκανε στον συμμαθητή της κεφαλοκλείδωμα, η τρίχρονη απαντά: «Επειδή τα παιδιά δεν παντρεύονται. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο του έκανα κεφαλοκλείδωμα».

«Είπε ότι θέλει να σε παντρευτεί;» ρωτά η μαμά της Κίνλεϊ, με την μικρή να απαντά θετικά: «Ναι. Τα παιδιά όμως δεν παντρεύονται, γι’ αυτό και το έκανα και τον έριξα κάτω» προσθέτει.

Και η μητέρα της Κίνλεϊ απαντά: «Δεν πρέπει να το κάνεις αυτό». Και η μικρή, αφού επεξεργάζεται για λίγο όσα άκουσε, καταλήγει σε ένα συμπέρασμα που δείχνει πως μάλλον δεν έχει μετανιώσει για την πράξη της.

Συγκεκριμένα, είπε: «Ναι αλλά αυτό ήταν το σπουδαιότερο πράγμα που έγινε ποτέ».

Προκειμένου να αποτρέψει την κόρη της από το να κάνει τέτοιες πράξεις, η μητέρα της, λέει: «Ας σταματήσουμε να κάνουμε κεφαλοκλειδώματα στα αγόρια».

«Είσαι ακόμη χαρούμενη;» ρωτά η μικρή, προτού η μητέρα της απαντήσει: «Δεν ξέρω». Και επαναλαμβάνει η μητέρα της το γεγονός πως δεν πρέπει να κάνουμε κεφαλοκλείδωμα στα παιδιά με την μικρή τελικά να συμφωνεί.

Οι εντυπωσιακές κινήσεις της Κίνλεϊ, πάντως, δεν είναι διόλου τυχαίες. Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο, ο πατέρας της Σκοτ ΜακΦέντριτζ, δήλωσε ότι της έχει μάθει να παλεύει εδώ και καιρό για να την κάνει πιο δυνατή, καθώς είχε υποβληθεί σε καρδιοχειρουργική επέμβαση ως νεογέννητο.

Η χειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, στην οποία υποβλήθηκε όταν ήταν μόλις πέντε μηνών, την ανάγκασε να είναι πάντα πιο πίσω από τους συνομηλίκους της.

Και ο πατέρας της είπε: «Ήθελα να γίνει πιο δυνατή για να μπορέσει να φτάσει τα άλλα παιδιά. Αν και ίσως να παραέγινε δυνατή».

Από την στιγμή που ανέβηκε το βίντεο στο Facebook, έχει συγκεντρώσει πάνω από 300.000 προβολές και πολλοί έχουν αφήσει τα σχόλιά τους. «Ξέρω πως ο μπαμπάς της θα είναι πολύ περήφανος, εγώ θα ήμουν πάντως» έγραψε κάποιος με κάποιον άλλον να προσθέτει: «Το λάτρεψα! Λάτρεψα τον τρόπο που υπερασπιζόταν τον εαυτό της και πως πραγματικά πίστευε ότι είχε δίκιο. Και τώρα όλα τα μικρά αγόρια στην τάξη της, θα ξέρουν τι μπορεί να τους κάνει».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share