Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Super γιαγιάδες στην Κυψέλη βγήκαν στο μπαλκόνι και τραγουδούσαν "Ο Χάρος βγήκε παγανιά" (video)

Και ακολούθησε το «Έχετε γεια βρυσούλες»

16 Μαρτίου 2020 14:08
Super γιαγιάδες στην Κυψέλη βγήκαν στο μπαλκόνι και τραγουδούσαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κατάσταση που βιώνουμε αυτές τις μέρες με τον κορονοϊό είναι πολύ σοβαρή ωστόσο πολλοί και καλά κάνουν, δείχνουν πως το διασκεδάζουν!

Χρειάζεται ψυχραιμία και αντοχές, καθώς όπως όλοι αναγνωρίζουν τα δύσκολα είναι μπροστά μας.

Για να μπορέσουμε να αντέξουμε λοιπόν στην μάχη με τον κορωνοϊό χρειάζεται να το διασκεδάζουμε όσο και όποτε μπορούμε, προκειμένου να σπάει η... μαυρίλα, ξεπερνώντας ακόμα και τον τύπο που βγήκε να τραγουδίσει τον ύμνο του ΠΑΣΟΚ.

Κάτι που μάλλον ξέρουν καλά δύο ηλικιωμένες κυρίες στην Κυψέλη που βγήκαν στο μπαλκόνι τους, χθες και άρχισαν να ερμηνεύουν διάφορα τραγούδια.

Βέβαια αυτά δεν ήταν και τόσο αισιόδοξα, καθώς το πρώτο έλεγε «Ο χάρος βγήκε παγανιά» και το δεύτερο «Έχετε γεια βρυσούλες».

Μάλιστα, οι γείτονες έδειχναν να το διασκεδάζουν και αυτοί, λέγοντας παραγγελιές...

4η Μερα Καραντινας..😏 Καπου στην Κυψέλη.. Γιαγιαδες εν δραση 👵 🎵🎶🎼🎷🎸🎤🎻🥁🎺👵 Δανάη Λεγάκη Δανάη Λεγάκη Κατερινα Λεγακη γιωργος τζαρδης Katerina Mavrou Giannis Kotsaris Mirela Kouk Ιωάννα Λεγάκη Χαρά Παπαϊωαννίδου Alexandra Tzardi Ιωάννα Λεγάκη

Posted by Τζαρδή Αλεξάνδρα on Sunday, March 15, 2020

Αλήθεια τώρα; Τύπος γέμισε το ΙΧ του με... χαρτί υγείας λόγω κορωνοϊού

Όποιος πρόλαβε χαρτί υγείας πήρε στο σούπερ μάρκετ που βρέθηκε ο συγκεκριμένος τύπος της φωτογραφίας! Απίστευτη φωτογραφία που δείχνει πως όντως κάποιοι έχουν πανικοβληθεί αυτήν την περίοδο.

Όπως βλέπετε στην εικόνα αυτός ο κύριος σήκωσε όλα το χαρτί υγείας του σούπερ μάρκετ και γέμισε με χαρτί όλο του το αυτοκίνητο. Μάλιστα πρόσφατα σας είχαμε αποκαλύψει τον λόγο που αδειάζουν τα σούπερ μάρκετ από το συγκεκριμένο προϊόν.

Παρόλα αυτά οι ειδικοί προτρέπουν να μην υπάρχει πανικός και ο κόσμος απλά να ακούει τις οδηγίες του Υπουργείου και των ιατρών.

Δείτε την φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share