Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αδιανόητο: "Μαύρη" αγορά σε σχολείο - Πουλούσε στους συμμαθητές του αντισηπτικό σε... δόσεις!

Θεούλης!

13 Μαρτίου 2020 16:31
Αδιανόητο:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε καθώς ένας 13χρονος είπε να εκμεταλλευτεί την έλλειψη των προϊόντων καθαρισμού και υγιεινής όπως και αντισηπτικών πουλώντας στη "μαύρη" αγοράς μερικές... σταγόνες! Ωστόσο, έλλειψη έχουν και τα χαρτιά υγείας, δείτε εδώ το λόγο που αδειάζουν τα ράφια από τα χαρτικά είδη!

Ο 13χρνος Όλιβερ αποφάσισε πριν πάει στο σχολείο του να προμηθευτεί ένα αντισηπτικό που κόστιζε 1,80€ και ξεκίνησε να προσφέρει και στους φίλους του. Όταν ένας εξ αυτών του πρότεινε να αρχίσει να το πουλάει. Του Όλιβερ του φάνηκε έξυπνη η ιδέα και την έκανε πράξη!

Έτσι άρχισε να το... πουλάει έναντι 0,8 ευρώ και σε λίγη ώρα κατάφερε να βγάλει 10,2 ευρώ, μέχρι που είχε την έμπνευση να ρωτήσει μία καθηγήτρια του Dixon’s Unity Academy στο Λιντς, αν θέλει και εκείνη.

Κάτι που σηματοδότησε το τέλος της επιχείρησής του, καθώς αποβλήθηκε...

Όταν πήγε νωρίτερα σπίτι του και ενημέρωσε την μητέρα του για το τί είχε συμβεί, εκείνη αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το περιστατικό.

«Αυτή είναι η φωτογραφία του γιου μου που επέστρεψε από το σχολείο. Γιατί επέστρεψε από το σχολείο στις 10:53; Τα σχολεία δεν τελειώνουν πριν τις 15:00.

Ο αδίστακτος αυτός νεαρός αποβλήθηκε από το σχολείο για μία μέρα, επειδή πιάστηκε να χρεώνει στους μαθητές 0,8 ευρώ την δόση από το αντισηπτικό, προκειμένου να προστατευτούν από τον κορωνοϊό.

Είναι πολύ δύσκολο να περιορίσεις μία τέτοια συμπεριφορά όταν ο πατέρας του τηλεφωνεί από την δουλειά και τον αποκαλεί fucking legend».

Μάλιστα στη συνέχεια ενημέρωσε για το τι έκανε με τα κέρδη, καθώς αγόρασε ένα σακουλάκι ντορίτος και κράτησε τα υπόλοιπα για κεμπάπ.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share