Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αδιανόητο: Πεθερά αυτοκτόνησε εξαιτίας της νύφης της - Μόλις δείτε το λόγο θα πάθετε σοκ!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

12 Μαρτίου 2020 19:48
Αδιανόητο: Πεθερά αυτοκτόνησε εξαιτίας της νύφης της - Μόλις δείτε το λόγο θα πάθετε σοκ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ιστορία έχει δείξει πως οι πεθερές με τις νύφες έχουν μια μόνιμη διαμάχη χωρίς να έχει βρεθεί ποτέ ακριβής λόγος.
Οι περισσότεροι λένε πως ο κύριος λόγος είναι πως θεωρούν ότι καμία γυναίκα δεν θα είναι αντάξια τους για να φροντίσει ανάλογα το γιο τους. Όπως και να έχει το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, μια μόνιμη έχθρα. Ωστόσο, μην τα βάζουμε μόνο με τις νύφες, για παράδειγμα δείτε αυτόν τον άντρα που αγόρασε μια ταραντούλα για να γλιτώσει τις επισκέψεις από την πεθερά του!

Αυτό που έκανε όμως η συγκεκριμένη πεθερά πραγματικά μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Η πεθερά από την Κίνα, ηλικίας μόλις 47 ετών έπεσε στο ποτάμι και αυτοκτόνησε εξαιτίας της νύφης της. Ναι, ναι καλά διαβάσατε.

Η 47χρονη Λιν είχε τρομερές αντιρρήσεις για την αρραβωνιαστικιά του γιου της κι έτσι από το να δει τον αγαπημένο της γιο να την παντρεύεται προτίμησε να αυτοκτονήσει. Βέβαια, ο κύριος λόγος που η Λιν δεν ήθελε για νύφη της την συγκεκριμένη κοπέλα για νύφη της ήταν επειδή ήταν κοντή!

Στο Internet, κυκλοφόρησαν δραματικά αποσπάσματα που δείχνουν τον σύζυγό της να προσπαθεί να ανασύρει την Λιν από τον ποταμό θέτοντας σε κίνδυνο και τη δική του ζωή. Στη συνέχεια φαίνεται και ο γιος, που βουτάει κι εκείνος απελπισμένος στο ποτάμι για να καταφέρει να βοηθήσει την μητέρα του.

Η επίσημη ανακοίνωση των τοπικών αρχών αναφέρει τα παρακάτω:

«Η κυρία Λιν είχε διαφωνίες με το γιο της για την επιλογή της μέλλουσας συζύγου του. Η νύφη της ήταν από το ίδιο χωριό και η κυρία Λιν δεν την ενέκρινε γιατί ήταν κοντή. Στη συνέχεια σε μια έκρηξη απελπισίας πήρε το μηχανάκι της και βούτηξε σε ένα ποτάμι» .

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι άλλες κινέζικες εφημερίδες αναφέρουν ότι η οικογένεια αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα και η κυρία Λιν έδωσε τέλος στη ζωή της ύστερα από την απαίτηση της νύφης της, να της αγοράσουν καινούριο αυτοκίνητο.

Πεθερά κλέβει την παράσταση στο γάμο του γιου της. Δεν φαντάζεστε τι έκανε! Άφωνοι οι καλεσμένοι!

Μια νύφη, έμεινε άφωνη, όταν είδε την πεθερά της στο γάμο, να κάνει κάτι απίστευτο. Μόλις δείτε το βίντεο θα κλάψετε από τα γέλια!

Πρόκειται για μια στοργική ιστορία μητέρας και γιου, που δεν έχει καμία σχέση με την πεθερά που έμεινε έγκυος από τον γαμπρό της! Πάμε να μάθουμε λοιπόν, τον λόγο που όλοι έμεινα άφωνοι στο γάμο.

Κάθε Σάββατο πρωί ο Έβαν με τις αδερφές του και τους γονείς τους άκουγαν ραδιόφωνο τραγουδώντας και χορεύοντας.

"Κοροϊδεύαμε τους γονείς μας για τον τρόπο που χόρευαν και αντίστοιχα εκείνοι κορόιδευαν εμάς", λέει ο Έβαν, που έγινε γνωστός στην Αμερική από ένα βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο και στο οποίο φαίνεται να χορεύει στο πάρτι μετά το γάμο του με τη μητέρα του.

Στο βίντεο, η "παράδοση" συνεχίζεται και ο Έβαν με τη μητέρα του ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλο στο πιο τρυφερό και αστείο dance battle που έχει γίνει ποτέ.

"Οι μόνοι άνθρωποι που γνώριζαν για αυτό ήταν η οικογένειά μου και ο DJ", δήλωσε ο Έβαν σε συνέντευξή του αποκαλύπτοντας ότι μητέρα και γιος έδιναν μυστικά ραντεβού για να προβάρουν τη χορογραφία τους καιρό πριν τον γάμο.

"Μάλιστα, η Τζένα (η σύζυγός του) μου είπε μία μέρα, μετά το γάμο, ότι αφού εγώ και η μητέρα μου χορέψαμε σε αργό ρυθμό το "What a Wonderful World", είχε σκεφτεί ότι δε θα κάναμε τίποτα άλλο. Πίστευε ότι σε αυτόν τον τομέα χωλαίναμε μέχρι που ξεκινήσαμε να χορεύουμε", τόνισε ο γαμπρός.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share