Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ρίχνει σε μια κατσαρόλα με καυτό νερό μια οδοντόβουρτσα - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε!

Απίστευτο!

12 Μαρτίου 2020 09:52
Ρίχνει σε μια κατσαρόλα με καυτό νερό μια οδοντόβουρτσα - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα τελευταία χρόνια τα χειροποίητα αντικείμενα έχουν την τιμητική τους. Και μιλάμε για χειροποίητα παντός τύπου, από τρόφιμα και καλλυντικά μέχρι κοσμήματα και αξεσουάρ. Τι καλύτερο από το να αξιοποιήσεις τον ελεύθερο χρόνο σου σε κάτι δημιουργικό λοιπόν; Πόσο δημιουργική μπορεί όμως να φανεί μια οδοντόβουρτσα; Τι μπορεί να γίνει αν ρίξεις σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό μια οδοντόβουρτσα;

Η Κατρίνα Σέργουντ από το μπλογκ ομορφιάς του Youtube «Katrinaosity», μόλις δημοσίευσε ένα πανέξυπνο τρόπο για να φτιάξετε τα δικά σας πλαστικά βραχιόλια με κάτι που ήδη έχετε στο σπίτι, αλλά συνήθως απλά πετάτε όταν παλιώνει, τις χρωματιστές σας οδοντόβουρτσες! Ωστόσο, μια οδοντόβουρτσα μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη και σε θέματα ομορφιάς, δείτε εδώ τι συμβαίνει αν βουρτσίσετε τα μαλλιά σας με μια οδοντόβουρτσα!

Ξανασκεφτείτε το πριν τις πετάξετε την επόμενη φορά. Γιατί μπορείτε να τις μετατρέψετε σε υπέροχα βραχιόλια! Όπως λέει, «είναι φωτεινές και χρωματιστές» και τώρα που γυρνάμε στο στυλ του 1980, είμαστε σίγουροι ότι αν δεν αρέσουν σε σας την ίδια αυτά τα βραχιόλια, τότε ξέρετε σίγουρα μία έφηβη που να της αρέσουν! Είναι τέλεια για το σχολείο ή ακόμα και για συναυλίες όπου το νέον και τα χρωματιστά φώτα είναι «in».

Και το καλύτερο, είναι πανεύκολο να τα φτιάξετε! Δείτε μόνες σας! Θα το φορούσατε;

Βουτάει μια οδοντόβουρτσα σε καυτό νερό, το αφήνει για λίγο και της βάζει λακ! Θα το κάνετε αμέσως!

Βουτήξτε μια οδοντόβουρτσα μέσα σε ζεστό νερό και αφήστε την εκεί για λίγο. Στη συνέχεια ψεκάστε την με λακ χτενίστε τα μαλλιά σας, στα σημεία που πετάνε οι φύτρες και δείτε το αποτέλεσμα! Μαγικό;

Μπορεί να μην το είχατε σκεφτεί ποτέ, αλλά λύνει ένα από τα πιο σπαστικά προβλήματα των γυναικών. Έτσι θα κάνετε το χτένισμα των ονείρων σας, χωρίς να πετάνε ενοχλητικές τριχούλες!

Μπορείτε να κάνετε πολλά με μια οδοντόβουρτσα, ακόμα και αν αφαιρέσετε τις ίνες της, και την βουτήξετε σε νερό. Δείτε πώς να φτιάξετε τα μαλλιά σας στο βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share