Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

98% των ανθρώπων δεν μπορεί να βρει το άλογο που κρύβεται στην εικόνα - Εσύ μπορείς;

Για ρίξε μια ματιά

12 Μαρτίου 2020 07:36
98% των ανθρώπων δεν μπορεί να βρει το άλογο που κρύβεται στην εικόνα - Εσύ μπορείς;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βάτραχος ή άλογο; Μπορείς να το διακρίνεις ή σου περνά απαρατήρητο; Σε ποιον δεν αρέσουν οι γρίφοι; Πόσο μάλλον, όταν αυτοί οι γρίφοι είναι δύσκολοι. Ακόμα περισσότερο, όταν αυτοί έχουν να κάνουν με συνδυασμό πραγμάτων και εικόνων. Τέτοιου είδους γρίφοι είναι αυτοί που κάνουν τον κάθε άνθρωπο να σκέφτεται διαφορετικά.

Ο κάθε άνθρωπος θα κληθεί τότε να βάλει σε λειτουργία τον εγκέφαλό του. Πρέπει να είναι ήρεμος και συγκεντρωμένος. Διαφορετικά, η λύση μπορεί να βρίσκεται πολύ μακριά. Τέτοιοι γρίφοι, μπορούν να μας κάνουν να ξεχνάμε τα καθημερινά μας προβλήματα. Προβλήματα ζωής τα οποία μπορεί να είναι άλυτα και να μας ταλαιπωρούν κάθε ημέρα, που ξημερώνει.

Στους δύσκολους γρίφους, οι περισσότεροι τα παρατούν στην αρχή. Άλλοι προσπαθούν πολύ ή λίγο, όμως, στο τέλος αποτυγχάνουν να βρουν τη λύση, που τόσο ψάχνουν. Από εκεί και πέρα, υπάρχει κι άλλη μία κατηγορία ανθρώπων. Εκείνη, που θα προσπαθήσει να βρει τη λύση του γρίφου από το ίδιο το βιβλίο και όχι από μόνη της. Θα ανατρέξει στην τελευταία σελίδα του. Θα τη βρει και τότε θα νιώσει πως όλα κυλούν ομαλά.

Βάτραχος ή άλογο;

Στις παρακάτω φωτογραφίες υπάρχουν δύο πλάσματα της φύσης. Δύο ζώα, τα οποία είναι γνωστά και φιλικά στους περισσότερους. Το ένα είναι το άλογο, ενώ το άλλο είναι ο βάτραχος. Κι όμως! Δύο ζώα σε μία εικόνα. Δύο διαφορετικά πλάσματα, στο ίδιο ακριβώς σημείο. Οι περισσότεροι δεν το κατάλαβαν ποτέ. Εσείς, πιστεύετε ότι θα το καταφέρετε; Σε περίπτωση που σας φαίνεται ένας εύκολος γρίφος, δείτε εδώ ένα quiz που δεν πρόκειται να το λύσετε.

Για να το διαπιστώσετε, δεν έχετε παρά να δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες με το βάτραχο και το άλογο:

Το 99% των ανθρώπων δεν βλέπει το μυστικό πρόσωπο πίσω από τον σκύλο! Εσείς;

Το 99% των ανθρώπων δεν μπορεί να εντοπίσει το κρυμμένο πρόσωπο πίσω από το κεφάλι του σκύλου. Αυτό το τεστ παρατηρητικότητας έχει προκαλέσει χαμό!

Ξαναήρθε πρόσφατα στην επιφάνεια μια οφθαλμαπάτη από τις αρχές του αιώνα – και από ότι φαίνεται, συνεχίζει να προβληματίζει τους ανθρώπους. Μετά από ατυή που μας τρέλανε με τον σκύλο ανάμεσα στις αγελάδες, το οποίο θα βρείτε εδώ, έχουμε ακόμα ένα.

Με μια πρώτη ματιά, στην εικόνα φαίνεται απλά το σχέδιο ενός σκύλου. Αλλά το πρόσωπο του αφεντικού του είναι κρυμμένο στο σχέδιο.

Μπορείτε να το εντοπίσετε;Ένα στοιχείο: μπορεί να χρειαστεί να γείρετε το κεφάλι σας και να επικεντρωθείτε στο μάγουλο του σκύλου.

Δυσκολεύεστε; Μην ανησυχείτε, δεν είστε οι μόνοι. Πολλοί έχουν σχολιάσει εκνευρισμένοι ότι δεν βρίσκουν την λύση.
“Ήταν πραγματικά δύσκολο για μένα”, γράφει ένας χρήστης. “Συνήθως είμαι καλός σε αυτά.”

“Όχι, δεν το βρήκα”, σχολίασε ένας άλλος.

Έτοιμοι να δείτε την λύση;

Αν γείρετε το κεφάλι σας 90 μοίρες δεξιά, θα παρατηρήσετε ότι το αυτί του σκύλου αρχίζει να μοιάζει με καπέλο. Κάτω από το καπέλο βρίσκεται – ναι το βρήκατε – το πρόσωπο του αφεντικού του Σποτ.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share