Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

19χρονη φοιτήτρια τραβούσε μια αποκαλυπτική selfie όταν ξαφνικά...

Απίστευτο!

11 Μαρτίου 2020 11:30
19χρονη φοιτήτρια τραβούσε μια αποκαλυπτική selfie όταν ξαφνικά...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια 19χρονη φοιτήτρια από το Τέξας αποφάσισε να στείλει μια... αποκαλυπτική selfie στο φίλο της, η "παθιασμένη" ιδέα όμως της νεαρής κατέληξε σε τραγωδία!

Η 19χρονη την ώρα που τραβούσε την topless φωτογραφία βρισκόταν στο αυτοκίνητο της, η φωτογραφία λοιπόν της απέσπασε την προσοχή με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα περιπολικό!

Η σύγκρουση που έγινε κοντά στο Πανεπιστήμιο A&M, περίπου 160χλμ βορειοδυτικά του Χιούστον, ήταν αρκετά δυνατή, αφού άνοιξε ο αερόσακος. Η κοπέλα προσπαθούσε να φορέσει τη μπλούζα της, όταν πλησίασε το αυτοκίνητό της το όργανο της τάξης. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που μια selfie καταλήγει σε τραγωδία, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας άντρας ανέβηκε στη ρόδα του λούνα παρκ για να βγάλει μια selfie!

«Τη ρώτησα γιατί οδηγούσε ημίγυμνη και μου απάντησε ότι τραβούσε μία selfie για να τη στείλει στο φίλο της» έγραψε στο δελτίο συμβάντων ο αστυνομικός που τη συνέλαβε με την υποψία ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης. Η φοιτήτρια κατέβαλε εγγύηση δύο χιλιάδων δολαρίων και αφέθηκε ελεύθερη

Έφηβη έστειλε τρομοκρατημένη μια selfie στους φίλους της...Αυτό που ακολούθησε είναι σαν ταινία τρόμου

Αυτή η κοπέλα έστειλε μια selfie στους φίλους της στην προσπάθειά της να ζητήσει απεγνωσμένα βοήθεια. Εκείνοι δεν την πίστευαν μέχρι που αποκαλύφθηκε η αλήθεια!

Κλειδωμένη σε ένα μπάνιο, όσο ο παθολογικά ζηλιάρης φίλος της τη σημάδευε με ένα όπλο έξω από την πόρτα, η 18 χρονη Έιμι Γουίλσον φοβόταν να καλέσει την αστυνομία, σε περίπτωση που άκουγε την κλήση της.

Τότε συνειδητοποίησε ότι υπήρχε και άλλος τρόπος για να ζητήσει βοήθεια και αυτός είναι μια φωτογραφία. Συνεπώς, οι selfie δεν χρησιμοποιούνται μόνο για να ανεβαίνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως κάνουν πολλές κοπέλες σαν αυτή εδώ, αλλά αποτελούν και ένα αποδεικτικό στοιχείο.

Όπως αναφέρει η Mirror, η Γουίλσον παρακολουθούσε μια ταινία με τον φίλο της, τον 19χρονο Τζόσουα Νάιτ, όταν εκείνος άρχισε να παίζει με το όπλο του – το οποίο η Γουίλσον πίστεψε ότι είναι αληθινό – και της είπε να πάει στο μπάνιο, επειδή άρχισε να θυμώνει και θα την έβλαπτε. Καθώς ο Νάιτ δεν είχε δείξει σημάδια προηγούμενης βίαιης συμπεριφοράς ξανά, η Γουίλσον γρήγορα κλειδώθηκε μέσα στο μπάνιο, ταυτόχρονα μπερδεμένη και τρομοκρατημένη από το ξέσπασμά του.

«Ήμουν απολύτως τρομοκρατημένη, νόμιζα θα με σκότωνε,» δήλωσε η Γουίλσον. «Όταν χτυπούσε στη πόρτα, ήταν τόσο τρομακτικό. Σκέφτηκα να βγω από το παράθυρο, αλλά ήταν πολύ ψηλά.»
Η Γουίλσον λέει ότι ήταν πολύ φοβισμένη για να καλέσει την αστυνομία, πιστεύοντας ότι ο φίλος της θα έσπαζε την πόρτα αν άκουγε έκκληση για βοήθεια. Αντίθετα, απευθύνθηκε για έκκληση βοήθειας στο Facebook.

Με τρεμάμενα χέρια, η Γουίλσον ξεκίνησε συνομιλία με τρεις φίλους, λέγοντάς τους ότι είναι σε «πραγματική κατάσταση ομηρίας», και χρειαζόταν άμεσα βοήθεια. Οι φωτογραφίες που έβγαλε τον εαυτό της, ήταν απόδειξη της ιστορίας της, για την κατάσταση τρόμου που βίωνε.

«Όταν οι φίλοι μου νόμιζαν ότι τους κάνω πλάκα, τους έστειλα φωτογραφίες μου, για να δείξω ότι δεν αστειεύομαι,» εξήγησε η Γουίλσον.

Μόλις κατάλαβαν την σοβαρότητα της κατάστασης, οι φίλοι της ειδοποίησαν την αστυνομία, που έφτασαν στο σπίτι και βρήκαν στην Γουίλσον σε κατάσταση σοκ και κλειδωμένη στο μπάνιο. Ο Νάιτ είχε συγκεντρώσει και άλλα πρόχειρα όπλα έξω από την πόρτα, συμπεριλαμβανομένων ένα κουζινομάχαιρο και ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ.

Ο Νάιτ, που δεν είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές, καταδικάστηκε με αναστολή και τον διέταξαν να αναζητήσει επαγγελματική βοήθεια. Οι ειδικοί πιστεύουν, ότι το ξέσπασμά του μπορεί να έχει σχέση με διαταραχή αυτισμού. Η Γουίλσον πλέον έχει εκδώσει περιοριστικούς όρους ενάντια στον Νάιτ, και δήλωσε ότι έκτοτε από το περιστατικό, δυσκολεύεται να κοιμηθεί τα βράδια.

«Όταν τελικά γύρισα σπίτι, οι γονείς μου δε το πίστευαν. Ο μπαμπάς μου είπε ότι ‘γυάλιζαν τα μάτια του’ και ποτέ δε του άρεσε από την αρχή,» δήλωσε η 18χρονη στη Mirror.

Η Γουίλσον λέει ότι πλέον προχωράει στη ζωή της, και ελπίζει ο Νάιτ να βρει τη βοήθεια που χρειάζεται. Μοιραστείτε αυτό το συγκλονιστικό άρθρο με τους φίλους σας στο Facebook!

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share