Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

"Απελευθέρωσαν" 1,5 εκ. μπαλόνια. Το θέαμα ήταν μοναδικό - Αυτό όμως που ακολούθησε θα σας σοκάρει!

Απίστευτο!

11 Μαρτίου 2020 10:30
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Μια οργάνωση στο Κλιβελάντ αποφάσισε να σπάσει ένα παγκόσμιο ρεκόρ σκορπώντας στον αέρα ταυτόχρονα 1,5 εκατομμύριο μπαλόνια και χαρίζοντας έτσι ένα υπέροχο θέαμα. Δυστυχώς όμως, το ρεκόρ μπορεί να καταρρίφθηκε, το θέαμα όμως κατέληξε σε... τραγωδία!

Στις 27 Σεπτεμβρίου 1986, περίπου 2.500 εθελοντές συγκεντρώθηκαν σε μια πλατεία στο Κλίβελαντ για να βοηθήσουν την οργάνωση να επιτύχει αυτόν τον στόχο. Αφού γέμισαν τα μπαλόνια με ήλιο, τα απελευθέρωσαν όλα ταυτόχρονα λίγο μετά τις 1:30 μ.μ.

Τα μπαλόνια που διασκορπίστηκαν πάνω από τον ορίζοντα της πόλης, δημιούργησαν ένα…εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αυτό βέβαια, δεν είναι το πρώτο ρεκόρ που καταρρίπτεται και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό, δείτε εδώ το ρεκόρ με τη σοκολάτα βάρους 97 κιλών!

Μόλις απελευθερώθηκαν τα μπαλόνια, αυτό το γεγονός είχε καταστροφικές συνέπειες.

Το πρώτο μέρος που επηρεάστηκε από τα μπαλόνια ήταν το Αεροδρόμιο Burke Lakefront. Οι αξιωματούχοι του αεροδρομίου δεν είχαν άλλη επιλογή παρά να κλείσουν το αεροδρόμιο για μικρό χρονικό διάστημα.

Τα μπαλόνια άρχισαν επίσης να πέφτουν γύρω από τη λίμνη Erie.

Λίγο αργότερα, κλήθηκε ένα ελικόπτερο διάσωσης για να αναζητήσει δύο ψαράδες που εξαφανίστηκαν από τη θύελλα των μπαλονιών.

Τα μπαλόνια είχαν επίσης γεμίσει τις γειτονικές πόλεις. Τα περισσότερα από τα μπαλόνια έπεσαν στο έδαφος λόγω βροχής και χαμηλών θερμοκρασιών.

Μετά, η οργάνωση έπρεπε να αναλάβει την ευθύνη για ό,τι συνέβη. Αν και η οργάνωση έσπασε επιτυχώς το παγκόσμιο ρεκόρ, οι περισσότεροι άνθρωποι θυμούνται αυτό το γεγονός για τον κακό σχεδιασμό του που οδήγησε σε αυτές τις τρομακτικές συνέπειες.

Βέλγος κάθισε σε λεκάνη τουαλέτας για… πέντε ημέρες! (video)

Ένας Βέλγος παρέμεινε καθισμένος σε μια λεκάνη τουαλέτας επί σχεδόν… πέντε ημέρες, προσπαθώντας να σπάσει ένα μάλλον ανύπαρκτο παγκόσμιο ρεκόρ!

Ο Τζίμι Ντε Φρεν, 48 ετών, ο οποίος αυτήν την περίοδο εκπαιδεύεται για να γίνει οδηγός λεωφορείου, έθεσε μόνος του στον εαυτό του την πρόκληση: να καθίσει επί 165 ώρες σε μια λεκάνη που είχε τοποθετηθεί ειδικά για τον σκοπό αυτό στη μέση ενός μπαρ στην Οστάνδη. Εγκατέλειψε την προσπάθεια το πρωί της Παρασκευής, μετά από 116 ώρες, αφού... πιάστηκε. 6χρονη λιποθυμάει κάθε φορά που πάει στην τουαλέτα - Μόλις οι γιατροί ανακαλύπτουν τον λόγο, δεν μπορούν να το πιστέψουν…

«Ο αυτοσαρκασμός είναι το καλύτερο είδος χιούμορ. Γιατί το έκανα; Και γιατί όχι; Τίποτα δεν μου αρέσει περισσότερο από το να μου κάνουν πλάκα οι άλλοι, επειδή μετά μπορώ να κάνω κι εγώ το ίδιο», είπε ο Ντε Φρεν.

Το μπαρ Filip's Place παρέμεινε ανοιχτό όλες αυτές τις ημέρες ώστε οι φίλοι και οι συγγενείς του Ντε Φρεν να τον επισκέπτονται ανά πάσα στιγμή.

Ο 48χρονος μπορούσε να κάνει ένα πεντάλεπτο διάλειμμα κάθε μία ώρα – ή να «μαζεύει» τα πεντάλεπτα αυτά για να μπορεί να κοιμάται κάποιες ώρες. Κατά παράδοξο τρόπο, ήταν αναγκασμένος να κάνει διάλειμμα για να πάει στην... τουαλέτα, αφού η δική του λεκάνη δεν ήταν συνδεδεμένη με τις υδραυλικές σωληνώσεις.

Το πολύωρο καθισιό δεν ήταν τόσο εύκολο όσο φανταζόταν.

«Ήμουν πολύ κουρασμένος και τα πόδια μου πονούσαν αλλά πίστευα ότι θα τα καταφέρω και προσπάθησα να επισημοποιήσω το ρεκόρ», είπε ο ίδιος.

Δεν υπάρχει πάντως επίσημο ρεκόρ για ένα τέτοιο «επίτευγμα» αλλά ο Ντε Φρεν ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε κάποιον άλλον που κάποτε κάθισε επί 100 ώρες σε μια λεκάνη τουαλέτας.

TAGS
 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share