Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Αυτό το μωράκι γεννήθηκε με κάτασπρα μαλλιά... Ο λόγος θα σας ξετρελάνει!

Έχει ξετρελάνει το διαδίκτυο!

10 Μαρτίου 2020 10:41
Απίστευτο: Αυτό το μωράκι γεννήθηκε με κάτασπρα μαλλιά... Ο λόγος θα σας ξετρελάνει!

Αυτό το μωράκι γεννήθηκε με κάτασπρα μαλλιά και πραγματικά ο λόγος θα σας καταπλήξει!

Ένα μικρό αγόρι με το όνομα Bence, γεννήθηκε με κατάλευκα μαλλιά σε ένα νοσοκομείο στο Szekesfehervar.

Το παρατσούκλι του, είναι Γοητευτικός Πρίγκιπας και δεν είναι αλμπίνο! «Τα λευκά μαλλιά, δεν είναι σημάδι ασθένειας ή προγεννητικού στρες», δήλωσε ο γιατρός Zoltan Kummer και σύμφωνα με τον ίδιο, ο Bence δεν είναι αλμπίνο. Αν ήταν, τότε η χρωστική ουσία μελανίνη θα έλειπε και από το δέρμα του.

Σύμφωνα με τους ειδικούς γιατρούς, αυτό οφείλεται πιθανότατα στην προσωρινή έλλειψη χρωστικής ουσίας και τα μαλλιά αυτού του μικρού αγοριού κατά πάσα πιθανότητα θα σκουρύνουν, καθώς θα μεγαλώνει.

Σε κάθε περίπτωση, η γαλακτώδης άσπρη τρίχα είναι τόσο εντυπωσιακό γεγονός, που οι νοσηλευτές που εργάζονται στο μαιευτήριο τον αποκαλούν Γοητευτικό Πρίγκιπα! Κατά τα άλλα, ο Bence είναι ένα μεγάλο όμορφο γέρικο αγοράκι! Γεννήθηκε με βάρος 5400 g, ύψος 54 εκατοστά και έφτασε στην ώρα του – όπως ήταν αναμενόμενο!

Δείγμα από το αίμα του, έχει σταλεί σε ένα εργαστήριο στο Βουκουρέστι για μερικές επιπλέον εξετάσεις, για να δουν αν η έλλειψη χρωστικής ουσίας υποδηλώνει οποιαδήποτε προβλήματα. Γενικά, αυτό το αξιολάτρευτο μικρό αγόρι είναι υγιές με κάθε άλλο τρόπο!

Αν σας αρέσουν οι ειδήσεις με μωράκια, δείτε και την αντίδραση αυτού του μωρού όταν δοκιμάζει αβοκάντο!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share