Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

15χρονη ζύγιζε μόλις 29 κιλά - Μόλις πήγε στον γιατρό έπαθε σοκ με αυτό που είχε μέσα στο στομάχι της (Video)

Σοκ!

8 Μαρτίου 2020 21:45
15χρονη ζύγιζε μόλις 29 κιλά - Μόλις πήγε στον γιατρό έπαθε σοκ με αυτό που είχε μέσα στο στομάχι της (Video)
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η 15χρονη Σιβάνι έφτασε να ζυγίζει μόλις 29 κιλά, βάρος πολύ μικρό δεδομένης της ηλικίας της. Μόλις πήγε στον γιατρό έπαθε σοκ με αυτό που είχε μέσα στο στομάχι της.

Η έφηβη έτρωγε τα μαλλιά της ήδη από την παιδική της ηλικία. Με τα χρόνια, οι τούφες συγκεντρώθηκαν στο στομάχι της, προκαλώντας προβλήματα στην πέψη της κοπέλας. Σήμερα, αναρρώνει, μετά από χειρουργική επέμβαση και συνεχίζει τη θεραπεία της στο νοσοκομείο Lohia. Μια ακόμη ιστορία που είχε σοκάρει ήταν όταν στις 4 Ιουλίου 2007, η Αλίσα και ο Μάικλ απέκτησαν δίδυμα! Ωστόσο δύο μήνες μετά οι γιατροί παρατήρησαν την κοιλιά του μωρού και αρχικά τρόμαξαν, όταν όμως εξέτασαν την δίδυμη αδερφή της έπαθαν σοκ!

Το πρόβλημα της κοπέλας καλείται τριχοφαγία και σχετίζεται με ψυχολογικές διαταραχές. Με τον καιρό, αυτή η κατανάλωση μαλλιών μπορεί να φτάσει σε ακραίες καταστάσεις και να οδηγήσει στη συσσώρευση στο στομάχι μεγάλης ποσότητας από τρίχες, που στην περίπτωση της κοπέλας από την Ινδία έφτασαν τα 3 κιλά.

Δείτε το βίντεο:

Άνδρας ζούσε με φρικτούς πονοκεφάλους και έκανε εμετούς! Μόλις πήγε στους γιατρούς έμειναν με το στόμα ανοιχτό!

Άνδρας ζούσε με φρικτούς πονοκεφάλους που του προκαλούσαν εμετούς! Έτσι λοιπόν αποφάσισε να πάει στους γιατρούς, οι οποίοι έμειναν με το στόμα ανοικτό με αυτό που ανακάλυψαν ότι ζούσε μέσα του! Από την άλλη, ένα παράξενο πείραμα έκανε ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος βγήκε έξω στους -14 βαθμούς Κελσίου, με την μεταμόρφωσή του να μας «παγώνει»!

Η μαγνητική υπέδειξε μια κύστη στην τέταρτη κοιλία, πίσω από τον προμήκη μυελό και τη γέφυρα. Το ιατρικό team του κέντρου Ascension Seton του Τέξας ανάλαβε τη δύσκολη επέμβαση, καθώς η κύστη αποδείχτηκε τελικά πως ήταν το παρασιτικό σκουλήκι ταινία, μήκους 4-5 εκατοστών.

undefined

Το οποίο ήταν εκεί «τουλάχιστον 10 χρόνια». Ο Dr Jordan Amadio του Ascension Seton θεωρεί πως η ταινία πέρασε από μολυσμένη με αυγά ταινίας τροφή στον εγκέφαλο του Gerard, όπως αναφέρεται ο ασθενής (χωρίς επίθετο).

Ο Gerard επέστρεψε τελικά στη ζωή του, τη δουλειά και την οικογένειά του. Ο Amadio δήλωσε πως η επιτυχία ήταν ομαδική δουλειά.

«Είναι πάντα πρόκληση να μπορείς να αφαιρέσεις μια επιβλαβή πληγή από τον εγκέφαλο ασθενούς και να βλέπεις τόσο εξαιρετικό αποτέλεσμα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share