Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

77χρονη πάγωσε από τον φόβο της - Δεν μπορούσε να πιστέψει τι μπήκε στο σπίτι της μέσα στην νύχτα (Video)

Ανατριχιαστικό!

8 Μαρτίου 2020 19:12
77χρονη πάγωσε από τον φόβο της - Δεν μπορούσε να πιστέψει τι μπήκε στο σπίτι της μέσα στην νύχτα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

77χρονη ξύπνησε ξαφνικά όταν άκουσε δυνατούς θορύβους μέσα στο σπίτι της στις 3 τα ξημερώματα. Όπως είναι φυσικό πανικοβλήθηκε και έτρεξε στον κάτω όροφο για να δει τι συμβαίνει, πιστεύοντας ότι έχουν μπεί στο σπίτι διαρρήκτες.

Όμως η πραγματικότητα ήταν ακόμα πιο τρομακτική καθώς ο θόρυβος προερχόταν από έναν αλιγάτορα 3,5 μέτρων που είχε εισβάλει στο σπίτι για να βρει τροφή. Δείτε επίσης αυτόν τον κροκόδειλο να κοιμάται όταν ξαφνικά τον πλησιάζει μια τίγρη. Η συνέχεια κόβει την ανάσα!

Το "θηρίο" κατάφερε να μπει μέσα αφού έσπασε το παράθυρο ενώ κατέστρεψε και το τραπέζι της κουζίνας. Η 77χρονη πήρε αμέσως φανερά τρομοκρατημένη την αστυνομία και περίμενε να φθάσουν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Χρειάστηκαν δέκα αστυνομικοί, 2 ώρες και 2 παγιδευτές ζώων για να πιάσουν με ασφάλεια τον αλιγάτορα.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Αστυνομίας δήλωσε: "Δεν είναι φυσιολογικό να εισβάλει ο αλιγάτορας έτσι σε ένα σπίτι...ήταν μια επικίνδυνη κατάσταση."

Επίσης προσέθεσε ότι "Το κόκκινο υγρό στο βίντεο είναι κρασί, όχι αίμα." και ότι ο αλιγάτορας είναι υγιής και θα απελευθερωθεί στη φύση.

Ζητείται θαρραλέος που θα απεγκλωβίσει αυτό τον κροκόδειλο από ένα λάστιχο που του σφήνωσε στο κεφάλι!

Άτυχος στάθηκε ένας κροκόδειλος όταν ένα λάστιχο μηχανής σφήνωσε στο λαιμό του με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή μια ολόκληρη επαρχιακή πόλη στην Ινδονησία να αναζητά τον θαρραλέο που θα καταφέρει να τον απεγκλωβίσει, με το αζημίωτο φυσικά! Εξάλλου δεν θεωρούνται και τα πιο φιλικά ζώα οι κροκόδειλοι, μην ξεχνάμε πως λίγο καιρό πριν ένας κροκόδειλος γράπωσε έναν πύθωνα στα σαγόνια του!

Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Antara της Ινδονησίας, ο κροκόδειλος των 13 μέτρων κουβαλά μαζί του το αντικείμενο τουλάχιστον από το 2013, όταν και έκανε την εμφάνισή του στον ποταμό Παλού.

Ο κροκόδειλος επέζησε από τον σεισμό και το τσουνάμι που έπληξε την περιοχή το 2018, αλλά το ελαστικό δεν βγήκε ποτέ από τον λαιμό του.

Ο μεγαλύτερος φόβος αυτή την ώρα είναι μήπως το ζώο πνιγεί. Η Κεντρική Υπηρεσία Διατήρησης Φυσικών Πόρων της χώρας ανακοίνωσε πως ξεκινά διαγωνισμό ώστε να βρεθεί αυτός που θα σώσει το ερπετό.

«Θα δοθεί μια ανταμοιβή σε όποιον καταφέρει να το απελευθερώσει από τα δεσμά του», δήλωσε ο επικεφαλής της υπηρεσίας, Χασμούνι Χασμάρ, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει άλλες λεπτομέρειες για την αμοιβή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχουν γίνει κι άλλες προσπάθειες για την αφαίρεση του ελαστικού. Το 2018 ο στρατιωτικός και ψαράς, Μουχάμαντ Πάντζι, έκανε μια απόπειρα χωρίς ωστόσο επιτυχία. Είχε προσπαθήσει να δελεάσει το ερπετό με ένα κομμάτι κρέας.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share