Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτή η γιαγιά είναι 106 ετών και έσπασε ρεκόρ στους Ολυμπιακούς αγώνες! Αυτό που έκανε θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Απίστευτο!

5 Μαρτίου 2020 19:51
Αυτή η γιαγιά είναι 106 ετών και έσπασε ρεκόρ στους Ολυμπιακούς αγώνες! Αυτό που έκανε θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι 106 χρονών και έσπασε ρεκόρ στους Ολυμπιακούς αγώνες! Όσο σοκαριστικό κι αν ακούγεται η γλυκύτατη αυτή γιαγιά είναι η γηραιότερη λαμπαδηδρόμος! Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που μια γιαγιά μας εντυπωσιάζει, δείτε εδώ μια γιαγιά 87 χρονών που κάνει κάτι πραγματικά μοναδικό και ραγίζει καρδιές.

Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ο Ρώσος Αλεξάντερ Καπταρένκο, ο οποίος το 2014 σε ηλικία 101 ετών ήταν λαμπαδηδρόμος στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι.

Η Ζεμάνκε, ευτυχής από το ρεκόρ που κατέγραψε, δήλωσε σχετικά: «Νιώθω απίστευτη χαρά και είμαι ευγνώμων που έζησα αυτή τη χαρά. Δεν το περίμενα αυτό στη ζωή μου και είμαι περήφανη που το πέτυχα».

Αυτή η 87χρονη γιαγιά δίνει ένα μάθημα ζωής σε πολλούς νέους...Μόλις δείτε τι έκανε θα την θαυμάσετε!

Αυτή η 87χρονη γιαγιά, που ονομάζεται Λουίσα, είναι ένα μεγάλο μυαλό και ένα μεγάλο παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους νέους. Χρειάζεται θέληση και τεράστια υπομονή για να καταφέρει κανείς αυτό που έκανε σε αυτή την ηλικία!

Οι ειδήσεις εξαπλώνονται γρήγορα στο διαδίκτυο, όλα όσα είναι σημαντικά στον κόσμο. Μια ηλικιωμένη κυρία αποφοίτησε στα 87 και έγραψε τη διατριβή της εξ ολοκλήρου με το χέρι.

Αλλά ας την γνωρίσουμε καλύτερα μέσα από τη ζωή και τις σπουδές της, γιατί αυτή η γλυκιά κυρία αξίζει το θαυμασμό και την αναγνώριση, όπως και ακόμα μια γιαγιά που όπως θα δείτε εδώ, γυμνάζεται καθημερινώς, παρά την ηλικίας της.

Τι κοινό έχει αυτή η λαμπρή κυρία Λουίσα Βαλενσίς Φικάρα και ο περίφημος Πιέρο Άντζελα; Και οι δύο, σε τρυφερή ηλικία των 87 ετών, έχουν αποφοιτήσει!

Αυτό είναι σπουδαίο. Ο διάσημος εφευρέτης του προγράμματος Quark έλαβε ένα πτυχίο πριν από μερικά χρόνια για τη δέσμευση και τη σταθερότητα των προγραμμάτων του.

Ενώ η ευσπλαχνική κυρία μας την κατέκτησε στο πεδίο, ακόμη και γράφοντας τη διατριβή με το χέρι. Αποφοίτησε στα 87 και είναι αξιοθαύμαστη.

Η ιστορία αυτής της ωραίας κυρίας είναι αυτή που είναι καλή για την καρδιά και την ψυχή. Η Λουίσα γεννήθηκε στην Ιταλία αλλά μετανάστευσε στη Βραζιλία πριν από 40 χρόνια, αφού πέρασε τη Νότια Αμερική κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Μετά από αρκετά ταξίδια σταμάτησε στο Σαν Πάολο όπου ζει ακόμα. Μετά από την απώλεια του συζύγου και της αδελφής της, η Λουίσα αποφάσισε να εγγραφεί στο πανεπιστημιακό μάθημα επιστήμης των τροφίμων.

Η Λουίσα αποφοίτησε στα 87 της χρόνια και μάλιστα με άριστα!

«Δεν θα ξοδέψω τις υπόλοιπες μέρες μου κλειδωμένη στο σπίτι να κλαίω», είπε αυτή η υπέροχη γυναίκα, και έτσι έδωσε στον εαυτό της με βούληση και θάρρος και άρχισε.

Μου ομολόγησε ότι φοβόταν ότι δεν θα γινόταν αποδεκτή από ανθρώπους πολύ νεότερους της, αλλά ο φόβος αυτός εξαφανίστηκε πολύ γρήγορα.

Πράγματι, την ημέρα της αποφοίτησής της, το πανεπιστήμιο ήταν γεμάτο από νέους που έδωσαν την εκτίμησή τους και την αγάπη τους, κάνοντάς την να ξεχάσει την έλλειψη κάποιου μέλους της οικογένειας που η Λουίσα δεν μπορούσε να έχει δίπλα της.

Η Λουίσα εξέφρασε την πρόθεσή της να μην αφήσει αυτή τη δέσμευση που την κρατά ενεργή και πάντα πρόθυμη να μάθει. Στην πραγματικότητα, θέλει να συνεχίσει τις σπουδές της!

Προκειμένου να βοηθήσει τις κοινότητες των νέων που έχουν ανάγκη, η Λουίσα αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές ξένων γλωσσών.

Έτσι, με την ίδια δέσμευση όπως πάντα, ξεκίνησε μια γερμανική και γαλλική γλώσσα!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share