Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Όταν πήγε στο νοσοκομείο χωρίς μύτη οι γιατροί κατατρόμαξαν...Όταν τους είπε πώς το έπαθε, πάγωσαν!

Σοκαριστικό!

4 Μαρτίου 2020 21:00
Όταν πήγε στο νοσοκομείο χωρίς μύτη οι γιατροί κατατρόμαξαν...Όταν τους είπε πώς το έπαθε, πάγωσαν!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια Κινέζα γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο χωρίς τη μύτη της και οι γιατροί δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν, αλλά ούτε το πώς το έπαθε. Θα μείνετε άφωνοι...

Το θύμα, η κυρία Γιάνγκ, πρόσφατα πήγε στην νυχτερινή βάρδιά της στην επαρχία Shandong, της Ανατολικής Κίνας, και δεν κατάφερε να λάβει την κλήση του άντρα της στις 2 τα ξημερώματα.

Εξοργισμένος εκείνος από τη συμπεριφορά της συζύγου του, εισέβαλε στον χώρο εργασίας της το επόμενο πρωί και αφήνοντας τους πάντες έκπληκτους, της δάγκωσε τη μύτη. Βέβαια έχουμε δει και άλλες περιπτώσεις παρόμοιες, όπως αυτή εδώ με το κοριτσάκι που σκύλοι του κατασπάραξαν την μύτη, αλλά η περίπτωσή της γυναίκας είναι εξωπραγματική!

Επιπλέον, αντί να την φτύσει, ο ακατονόμαστος σύζυγός έφαγε την μύτη της γυναίκας του. Η μύτη της κα Γιάνγκ έχει χάσει τη φυσιολογική λειτουργία της μετά την απόφαση του συζύγου της να την δαγκώσει.

Η κα Γιάνγκεξιστόρησε την παράξενη αυτή περίπτωση το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Shandong Television Station: Εκείνος είπε θυμωμένα:» Γιατί δεν σηκώνεις το τηλέφωνο όταν σε καλούν;»

«Και το επόμενο πράγμα, που ούτε κατάλαβα πως έγινε, είναι ότι έσπρωξε το κεφάλι μου προς τον τοίχο και έφαγε τη μύτη μου με μία κίνηση.»

Ο γιατρός είπε ότι η μύτη της κα Γιάνγκ έχει εξ ολοκλήρου φύγει και οι μεγάλες χειρουργικές επεμβάσεις που απαιτούνται για τη μύτη της, μπορεί την κάνουν να λειτουργήσει και πάλι κανονικά.

Η κα Γιάνγκ και ο σύζυγός της ήταν και οι δύο διαζευγμένοι όταν παντρεύτηκαν ο ένας τον άλλον. Είχαν ένα παιδί μαζί, όχι πολύ καιρό μετά το γάμο, και τα δύο ενήλικα παιδιά του συζύγου από προηγούμενο γάμο του.

Η κα Γιάνγκ είπε ότι η κυρίαρχη προσωπικότητα του συζύγου της εμφανίστηκε μόνο μετά την γέννηση του δικού τους παιδιού.

Είχε ζητήσει επίσης από τη σύζυγό του να πουλήσει το παιδί τους έτσι ώστε να μπορούσε να αναλάβει τη φροντίδα των εγγονιών τους. Εκείνη μετά από αυτό του ζήτησε διαζύγιο.

Ωστόσο, ακόμη και μετά το χωρισμό τους, ο σύζυγος της κας Γιάνγκ θα την καλέσει στο τηλέφωνο μέσα στη μέρα.

Η κυρία Γιάνγκ έπειτα από την παρακίνηση της τοπικής τηλεόρασης, μεταφέρθηκε στο κοντινότερο νοσοκομείο, όπου η γιατροί έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι έλειπε σχεδόν ολόκληρη η μύτη.

Επειδή τα σπουδαιότερα κομμάτια της μύτης λείπουν, θα πρέπει να περιμένει 3 μήνες ώστε να προβούν οι γιατροί στις κατάλληλες επεμβάσεις.

Η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τον σύζυγο, ο οποίος αγνοείται.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share