Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σοκαριστικό: Κοριτσάκι κατεβαίνει 8 ορόφους μιας πολυκατοικίας από τα μπαλκόνια!

Απίστευτο!

4 Μαρτίου 2020 09:56
Σοκαριστικό: Κοριτσάκι κατεβαίνει 8 ορόφους μιας πολυκατοικίας από τα μπαλκόνια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα σοκαριστικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας όπου δείχνει ένα κοριτσάκι να κατεβαίνει οκτώ ορόφους πολυκατοικίας από τα μπαλκόνια. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ένα κοριτσάκι κάνει.. βόλτες στο μπαλκόνι, δείτε εδώ το κοριτσάκι που έπεσε από ένα μπαλκόνι και τη γλίτωσε μόνο με ένα σπασμένο χέρι!

Η 5χρονη βρισκόταν μόνη στο σπίτι και θέλησε να βγει έξω, επειδή όμως η πόρτα ήταν κλειδωμένη βρήκε σαν λύση την κάθοδό της από τα μπαλκόνια. Η πορεία της ωστόσο, σταμάτησε στον 6ο όροφο καθώς τα κάγκελα εκεί τελείωναν και η μικρή θα βρισκόταν στο κενό. Ένας ένοικος της πολυκατοικίας βγήκε στο μπαλκόνι και ευτυχώς έσωσε τη μικρή.

Δείτε το βίντεο που κόβει την ανάσα:

Σοκ: 23χρονη έκανε yoga στο μπαλκόνι και έπεσε από τον 6ο όροφο!

Μια 23χρονη επέλεξε να κάνει yoga στο μπαλκόνι και έπεσε από τον 60 όροφο με αποτέλεσμα να σπάσει 110 κόκαλα! Η νεαρή κοπέλα συνήθιζε να κάνει τέτοιες επικίνδυνες ασκήσεις στο μπαλκόνι της!

Με την ζωή της κόντεψε να πληρώσει, μία 23χρονη, την επιθυμία να κάνει επικίνδυνες ασκήσεις Yoga στον 6o όροφο της πολυκατοικίας του Μοντερέι στην οποία μένει. Λοχίας έσωσε τη ζωή άνδρα που κρεμόταν από το μπαλκόνι του!

Η Αλέξα Τερέζας αποφάσισε να κρεμαστεί ουσιαστικά η μισή (από την μέση και πάνω) στο κενό, ισορροπώντας με το άλλο μισό που ήταν στην εσωτερική μερικά του μπαλκονιού.

Μόνο που κάτι πήγε λάθος και έπεσε από ύψος 25 μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά, λίγα δευτερόλεπτα αφού βγήκε η παρακάτω φωτογραφία από έναν φίλο της.

Ευτυχώς δεν πέθανε ακαριαία, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει οτι την γλίτωσε.

Και αυτό γιατί έσπασε συνολικά 110 κόκαλα του σώματός της και υποβλήθηκε σε ένα χειρουργείο διάρκειας 11 ωρών, το οποίο για να πραγματοποιηθεί χρειάστηκε αίμα από 100 άτομα.

Τον κίνδυνο δεν τον έχει διαφύγει ακόμα και η εκτίμηση των γιατρών είναι πως θα κάνει τουλάχιστον 3 χρόνια να περπατήσει.

Η έρευνα που διεξήχθη έδειξε πως ήταν ατύχημα και πως δεν φέρει ευθύνη κάποιος άλλος.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share